Tovább tarol a filmdal

<p>Az év ötödik hónapjában felelőtlenség kijelenteni, hogy ismerjük már 2015 két legnagyobb világslágerét, pedig úgy tűnik, valóban ismerjük már.</p>

PUHA JÓZSEF

Az Uptown Funk! sikerét szinte lehetetlenség túlszárnyalni. A See You Again ugyan megszorongathatja, de a Halálos iramban című mozifilm hetedik részének (Furious 7) betétdala biztosan nem ér el akkora sikert, mint az angol Mark Ronson és a hawaii Bruno Mars slágere. Az év végi összesítésben csak ezüstérmes lehet. Mindenesetre világszerte a slágerlisták élén tanyázik.

A See You Again, Wiz Khalifa észak-dakotai születésű rapper és Charlie Puth New Jersey-i énekes felvétele harmadik hete vezeti az amerikai Billboard magazin Hot 100 rangsorát. Az Uptown Funk!-ot szorította le a csúcsról, amely tizennégy hét után lett trónfosztott. A filmdal az Egyesült Királyságban 2015 eddigi legjobb eredményével, 193 018 példánnyal foglalta el a lista élét. Németországban és Magyarországon is az első helyre került.

Wiz Khalifának a See You Again a második amerikai listavezetője. A Black and Yellow című szerzeménnyel 2011 februárjában egy hétig uralta a mezőnyt. Az Egyesült Királyságban is vezetett már, a Maroon 5 slágere, a Payphone közreműködőjeként 2012 júniusában és júliusában két hétig. Eddig Németországban is ezzel tanyázott a legmagasabban, a negyedik pozícióban. Wiz társa, Charlie Puth újonc, nevét most ismertük meg. Februárban jelent meg a Meghan Trainorral készült Marvin Gaye című bemutatkozó dala, de az eddig csak Ausztráliában került fel a slágerlistára.

Még egy zeneszám hódít a Halálos iramban hetedik részéből, a Ride Out, öt amerikai rapper: Kid Ink, Tyga, Wale, YG és Rich Homie Quan felvétele.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?