Taylor Swift rajt-cél győzelme

ÖSSZEÁLLÍTÁSAz amerikai Billboard magazin Hot 100 listáján ritkán fordul elő, hogy egy dal az első helyre iratkozik fel. Legutóbb tavaly márciusban Baauer kezdett az élen a Harlem Shake című slágerrel.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Az amerikai Billboard magazin Hot 100 listáján ritkán fordul elő, hogy egy dal az első helyre iratkozik fel. Legutóbb tavaly márciusban Baauer kezdett az élen a Harlem Shake című slágerrel. A héten Taylor Swift pennsylvaniai country-pop énekesnő nyitott a csúcson a Shake It Off című újdonságával, amely a rangsor 1958 óta tartó történetének 22. olyan zeneszáma, amely vezető pozícióban startol.

Taylor a Shake It Off című dalát élőben augusztus 24-én az MTV Video Music Awardson mutatta be. 2014 eddigi legjobb debütálását könyvelheti el vele az USA-ban, a megjelenés hetében 544 ezren töltötték le legálisan. Az idei rekorder Pharrell Williams volt, akinek Happy című slágeréből 490 ezer példány fogyott el a kiadás hetében. Az énekesnő a Shake It Off-fal az amerikai örökranglista negyedik helyét foglalta el. A listavezető Flo Rida és Ke$ha (Right Round – 636 ezer példány), a második helyen szintén Taylor Swift tanyázik (We Are Never Ever Getting Back Together – 623 ezer), a harmadikon pedig Katy Perry (Roar – 557 ezer) található.

Taylor Swift a Shake It Off című felvétellel az október 27-én megjelenő 1989 című ötödik stúdiólemezét harangozza be. Az album címe az énekesnő születésének éve. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?