SZUBJEKTĺV

Bush kampánya döntős Idolokkal
Az American Idol ötödik szériájának döntősei a Fehér Házban George W. Bushnál jártak, és szájharmonikával lepték meg. A nagy találkozásról a hírügynökségek csak távirati stílusban számoltak be, nem szenteltek neki nagy teret.

Bush kampánya döntős Idolokkal

Az American Idol ötödik szériájának döntősei a Fehér Házban George W. Bushnál jártak, és szájharmonikával lepték meg. A nagy találkozásról a hírügynökségek csak távirati stílusban számoltak be, nem szenteltek neki nagy teret. Pedig az elnök, pontosabban programjait szervező emberei bizonyára többet vártak tőle. Szerintem nem pusztán udvariasságból hívták meg az USA legnépszerűbb zenei tehetségkutatójának idei felfedezettjeit, s ha valóban így van, a fiatalokat alaposan csőbe húzták. Bush háttércsapata mindent és mindenkit (aki hagyja magát) bevet annak érdekében, hogy kicsit megugorjon főnökük népszerűsége a fiatalok körében, vagy legalábbis álljon meg a hónapok óta tapasztalható visszaesés. Ehhez az Idolok látszólag kitűnő ötletnek bizonyultak. A forgatókönyvbe viszont hiba csúszott – kiszivárgott, hogy Bush mielőtt beállt volna a tíz fiatal közé néhány fotó erejéig, jól hallhatóan megkérdezte embereitől, kik is ők valójában… Természetesen a tudósítások ezt kiemelik. Később, hogy tisztára mossa magát, elmondta, nem követi figyelemmel a műsort, de már sokat hallott felőle… Lehet, az énekesek számára a találkozás életre szóló élmény volt, de ez könynyen megbosszulhatja magát. Karrierjük elején járnak, és az utóbbi időben a célközönségük: a fiatalok jelentős csoportja képes elfordulni kedvencüktől, ha az szimpatizál az amerikai elnökkel és kormánnyal. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?