Szombati vendég: Gubík Ági

<p>Főszerep egy bemutatásra váró szlovák filmben. Főszerep egy most leforgatott cseh filmben. Négy férfi mellett az egyik nő egy új szlovák színpadi improvizációs játékban. Gubík Ági három ország színésznője.&nbsp;</p>

Mindennapi élete Budapesthez köti, a televíziós Hacktion óta azonban hol szlovák, hol cseh közegben dolgozott.Neki ez így természetes. Három nyelven játszani. Mindig ott, ahol neki való feladat várja. Szerep és szerep között csak minőségbeli határvonalat húz, földrajzit soha. Marián Miezga mellett ott volt Vlado Kobielský, Lukáš Latinák, Jakab Róbert, Nádasdi Péter, Juraj Kemka. Nagyon erős osztály volt ez.A fiúkkal csak később kerültem bizalmas kapcsolatba. Szerelmi viszonyba viszont egyikükkel sem, pedig nagyon figyeltek. Később a tiszteletüket is sikerült kivívnom, talán éppen azzal, hogy már akkor is tartásom volt, engem nem lehetett kézről kézre adni. Emlékszem, elsőben még az is téma volt köztük, hogy mi van, ha engem nem is a fiúk vonzanak. Azt firtatták, miért nem engedem közel magamhoz egyiküket sem. Nyilván éreztek valami szexuális kisugárzást belőlem, csak nem értették, miért nem nekik szól. Sokáig foglalkoztatta őket, hogy mi lehet a baj. Pedig csak az volt a „baj”, hogy tizennyolc éves voltam. Ki felé nyitott aztán elsőként?Nádasdi Péterrel már ismertük egymást a Tompa Mihály-szavalóversenyről. Az első fél évben vele voltam a legszorosabb kapcsolatban. Később Lukáš Latinákkal és Jakab Robival, aki az identitásához, a magyar gyökereihez általunk találta meg az utat. Vlado Kobielskýval másodévesként két hetet töltöttünk a dubrovniki színházi fesztiválon. Kétszemélyes darabunkat, a Brutális szerelmet egy horvát lány rendezte, neki köszönhetően kaptuk a meghívást. Marián Miezgát inkább tiszteltem, kezdetben ő állt a legtávolabb tőlem. Ezért is lepett meg egy észrevételével. Másodévben Martin Huba, aki Emília Vášáryovával volt az osztályvezető tanárunk, azt mondta, ő most senkiről nem mond semmit, értékeljük egymást mi magunk. Mondjuk meg, hogy az elmúlt másfél év alatt szerintünk ki fejlődött a legtöbbet. Marián pedig engem nevezett meg. Hogy kinyíltam, kislányból nő lett belőlem. Nyilván valami olyat mutattam a színpadon, ami addig is bennem volt, csak nem tudott előtörni.A teljes interjút a szombati Új Szóban olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?