Színesebb lett az Ifi

A Cím szó szerint értendő, ugyanis nyolccal több színes oldalt kínál az Ifi novemberi száma az olvasóknak. A színészklub vendége Molnár Xénia, a Komáromi Jókai Színház művésze.

A Cím szó szerint értendő, ugyanis nyolccal több színes oldalt kínál az Ifi novemberi száma az olvasóknak. A színészklub vendége Molnár Xénia, a Komáromi Jókai Színház művésze. A pozsonyi fiatalok talán örömmel olvassák, hogy az öt évig sikeresen működő Ghymes-klub után ismét lesznek ifjúsági zenés klubjai a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetének, hiszen immár havi rendszerességgel lép fel ott a verséneklő Kor-Zár, valamint a dzsessz kiváló művelőjének számító Deja vu zenekar.

Terjedelmes riport található a lapban a tornaljai sztárinvázióról, ahol a népszerű Boros–Bochkor duó is fellépett. Exkluzív interjút adott az Ifinek a magyarországi popélet új felfedezettje, Zsédenyi Adrien, az új album kiadása előtt álló Desperado együttes és a Danubius Rádió zenelovasa, Abaházi Csaba. A magazin poszterén Bon Jovi látható, róla egyebek közt megtudhatjuk, hogy elszánt harcba lépett az illegálisan tevékenykedő lemezkalózok ellen.

Többéves szerény szereplés után ismét nagy futballcsapat lehet a DAC. Pázmány Péter dunaszerdahelyi polgármester elmondta, hogy ennek érdekében már előrehaladott tárgyalások folynak a világhírű portugál FC Porto menedzserével. A foci a központi témája az Internet- és a sportrovatnak is.

Az Ámor rovat ezúttal a mai fiatalok szexuális életét vette górcső alá, tippeket ad a partnert kereső hölgyeknek, és a félénken kezdeményezők-nek is tanácsokat ad. Újra hódít a piros, tudhatjuk meg a divatrovatból, és új szépségápolási termékeket is bemutat a lap. (on)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?