Postaláda

A héten Lelkes Andrea leveléből idézünk, aki e-mailben juttatta el véleményét. „Kedvencem Craig David, bár csak a közelmúltban, második albumának megjelenése után figyeltem fel rá. Nagyon jók a dalai. Örömmel olvastam a ZeneZónában, hogy nemcsak nálunk, hanem Amerikában is sikeres.

A héten Lelkes Andrea leveléből idézünk, aki e-mailben juttatta el véleményét. „Kedvencem Craig David, bár csak a közelmúltban, második albumának megjelenése után figyeltem fel rá. Nagyon jók a dalai. Örömmel olvastam a ZeneZónában, hogy nemcsak nálunk, hanem Amerikában is sikeres. A Slágerlista-összefoglalóból megtudtam, hogy tavaly a tengerentúlon ő volt a legnépszerűbb angol előadó, 2000-ben megjelent első albumával szép sikert ért el. Szerintem itt elírás történt, és a tavalyelőtti évre gondoltatok. Ha lehetséges, szeretnék többet megtudni az énekesről! Amúgy nagyon tetszik a ZeneZóna, szerintem szükség volt a rovatra, mindenképpen hiánypótló!”

Kedves Andrea, örülök, hogy felfedezted a valóban igényes zenét játszó Craig Davidet. Az általad említett összefoglalóban nem történt tévedés. Az énekes első lemeze Európában 2000-ben látott napvilágot, de Amerikában csak később, 2001-ben jelent meg. Ez egyébként jellemző a kezdő angol előadókra, lemezeiket azután adják ki a tengerentúlon, miután hazájukban és a környékünkön már bizonyítottak. ĺgy aztán Craig David a bemutatkozó nagylemezével Amerikában csak tavaly, Európához képest jókora késéssel aratott sikert, és 2002-ben valóban ez volt a legkelendőbb európai kiadvány. Kedves Andrea, kedvencedről a jövő heti ZeneZónából jóval többet megtudhatsz!

A héten ismét az amerikai listákat vesszük górcső alá, mivel több változás is történt, főleg a nagylemezek összesítésén. Egy hét múlva pedig a legfrissebb angol listákat böngészgethetitek!

Puha József, a ZeneZóna vezetője, a Pátria Rádió munkatársa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?