Pop Idol-győztes: jönnek a rossz napok?

A már megszűnt angol Pop Idol című zenei tehetségkutató verseny első, 2002-es szériájának győzteseként vált ismertté Will Young. Érdekes módon környékünkön a megmérettetés ezüstérmese, Gareth Gates futott be a 2002 júliusában kiadott Anyone Of Us (Stupid Mistake) című slágerével.

A már megszűnt angol Pop Idol című zenei tehetségkutató verseny első, 2002-es szériájának győzteseként vált ismertté Will Young. Érdekes módon környékünkön a megmérettetés ezüstérmese, Gareth Gates futott be a 2002 júliusában kiadott Anyone Of Us (Stupid Mistake) című slágerével. Ő időközben a feledés homályába veszett, miután 2003-as, Go Your Own Way címet viselő második albuma megbukott. Versenybéli társa, Will mind a mai napig népszerű, bár az angol nyelvterületen kívül nem tudott rajongótábort verbuválni, és újdonságainak sikere hovatovább hazájában is egyre halványul. Április 24-én került kereskedelmi forgalomba tizedik kislemezdala, a Who Am I – társszerzője az énekes-dalszerzőnő: Lucie Silvas –, és ez pályafutásában az első, amely nem került be a brit TOP 10-be, a hálátlan 11. helyig jutott. Ráadásul rájár a rúd a dal videója kapcsán. A klipben a BBC1 tévécsatornán sugárzott Blue Peter című műsorból láthatók jelenetek. Az ’58 óta futó széria három műsorvezetője is perli, mivel beleegyezésük nélkül a fejét a testükre montírozta. Will azzal vigasztalódhat, hogy május 1-jén egy londoni székhelyű kereskedelmi rádió őt választotta meg az Egyesült Királyság legkedveltebb előadójának – olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Robbie Williams vagy Sir Paul McCartney. (péjé)

Will Young slágerei a brit kislemezlistán

Sorszám Időpont Cím Csúcspozíció

1. 2002 márciusa Anything Is Possible / Evergreen 1.

2. 2002 júniusa Light My Fire 1.

3. 2002 szeptembere The Long And Winding Road /

Suspicious Minds (Feat. Gareth Gates) 1.

4. 2002 novembere Don’t Let Me Down / You And I 2.

5. 2003 decembere Leave Right Now 1.

6. 2004 márciusa Your Game 3.

7. 2004 júliusa Friday’s Child 4.

8. 2005 novembere Switch It On 5.

9. 2006 januárja All Time Love 3.

10. 2006 májusa Who Am I 11.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?