Ősbemutató: HS7: Dél-Amerika

A Heaven Street Seven tavaly tavasszal megjelent Kisfilmek a nagyvilágból című lemezéről eddig kimásolt felvételeket, az Éjszakát és az Ezutánt egy újabb követett, az album legsajátosabb és legviccesebb dala jelent meg maxi cédén.

A Heaven Street Seven tavaly tavasszal megjelent Kisfilmek a nagyvilágból című lemezéről eddig kimásolt felvételeket, az Éjszakát és az Ezutánt egy újabb követett, az album legsajátosabb és legviccesebb dala jelent meg maxi cédén.

A Dél-Amerika fülbemászó melódia, félúton jár a régi kabarék táncos-komikus kupléi és a mai popdalok világa között, a zenekari hangszerpark mellett zongorával és trombitával. Amolyan békebeli sláger, aki egyszer meghallja, az másodszorra már dúdolja, harmadszorra meg talán táncra is perdül. A refrénjét („Fiam maga kifogta Dél-Amerikát, egy ilyen kislánnyal csupa derű a világ”) az élet írta.

Valamikor, 2001 tavaszán a csapat énekese, Szűcs Krisztián miután aktuális barátnőjével kilépett házuk ajtaján, egy meglehetősen ittas idős úrba botlottak, aki csak ennyit mondott az énekes oldalán lévő hölgy láttán: „Fiam maga kifogta Dél-Amerikát, gyönyörű ez a kislány”. Végül mégis szakítás lett a vége. A téma tehát az utcán hevert, pontosabban szembe jött...

Mindazoknak, akik érdekes és izgalmas zenei kisfilmekre, énekelhető, élvezhető, ugyanakkor fajsúlyos dalokra vágynak, ajánljuk a Heaven Street Seven Kisfilmek a nagyvilágból című nagylemezét, amely eddig méltatlanul a háttérben maradt. Most minden esély adott ahhoz, hogy a Dél-Amerika sikeres legyen, a legmenőbb kereskedelmi rádiók is játsszák, így valószínűleg megnő az érdeklődés az album iránt.

A Dél-Amerikát vasárnap a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában hallhatjátok!

Randevú – Pátria Rádió, április 6. 10,05 – 14,00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?