Now.hu – A legfrissebb hazai

Szikora Róbert egyszer azt nyilatkozta: sajnálja a mai pályakezdőket. Mert a legtöbbjük sikere tiszavirág-életű. A sztárok berobbannak az élvonalba, a harmadik lemezük azonban általában már a kutyának sem kell, hiába jobb utcahosszal, mint az első, vagy a második.

Szikora Róbert egyszer azt nyilatkozta: sajnálja a mai pályakezdőket. Mert a legtöbbjük sikere tiszavirág-életű. A sztárok berobbannak az élvonalba, a harmadik lemezük azonban általában már a kutyának sem kell, hiába jobb utcahosszal, mint az első, vagy a második. A közönség ugyanis a mai rohanó világban megunja a képüket, mindig új és új arcokat, sztárokat követel magának, akik azután elfoglalják a régiek megüresedett helyét. És az újakra is ez a sors vár. Az érintettek meg nem értik, hogy miért van ez, hiszen a zenéjük jobb, sokat fejlődtek az évek során, megtanulták a szakma csínját-bínját. Értetlenül néznek maguk elé, de ez különösebben senkit nem érdekel, mert a lejárt sztárok keserű élete nem címlapsztori.

Szikorának igaza lehet. Ugyanez van a válogatássokkal. Néhány évvel ezelőtt a Bravo Hits, a Bravissimo, a Dance Action és a Dance Attack című sorozatokból bármennyit el lehetett adni a környékünkön, bombasikert jelentettek. Azután változott a helyzet, sikerük egyre halványodott. Mára az említett Dance-sorozatok megszűntek, a másik kettő pedig minden bizonnyal a végnapjait éli, de legalábbis vegetál. Pedig ugyanazon recept alapján készülnek, mint a fénykorban. A Bravo Hits-re az elmúlt időszak legnagyobb nemzetközi slágerei kerülnek fel, a Bravissimo-ra a magyarok, mégsincs irántuk kereslet. Mert a közönség megunta! Ám új névvel és formával az ötlet ismét eladható! Tudják ezt a producerek is!

A Now című válogatás Amerikából indult, a tengerentúlon mind a mai napig a legnépszerűbb sorozat, júliusban már a tizenharmadik része látott napvilágot. (Hiába, Amerika, az mégis Amerika, ott nem érvényesek a fent leírtak.) Szóval, Amerikából indult, és már három rész megjelent belőle a magyar piacon is, amelyeken az eredeti elképzelést követve nemzetközi slágerek csendülnek fel. Most a szemfüles producerek gondoltak egy nagyot, és természetesen megint eltalálták, mi kell a népnek! Megjelent a Now újabb darabja Now.hu címmel, amelyre viszont nem nemzetközi dalokat, hanem az elmúlt hónapok legnagyobb magyar slágereit gyűjtötték össze. Tehát fogalmazhatunk úgy: megjelent a Bravissimo újabb része, de mivel a Bravissimo-cím már kevésbé aktuális, lett helyette Now.hu.

Az viszont a válogatás előnye a Bravissimo-sorozattal szemben, hogy nemcsak a három multinacionális cég, a BMG, az EMI és a Warner kiadványai hallhatók rajta, hanem a Sony Music-é, a Universalé és a Hungarotoné, de még a kisebb kiadók, pl. a Private Moon Records által kiadott slágerek is, így a kép jóval színesebb.

És most nézzük, ki mindenkinek jutott hely a hanghordozón, íme a névsor: V-Tech, Desperado, Fiesta, Zanzibar, Baby Gabi & Lányi Lala, Zsédenyi Adrienn, Romantic, Crystal, Unique, Kozmix, Groovehouse, Náksi & Brunner, Ágnes Vanilla, Republic, Supernem, Help, Krisz Rudolf, Irigy Hónaljmirigy, Anima Sound System és Ganxsta Zolee a Kartellel. Egyszóval a legmenőbbektől a legnagyobb slágerek követik egymást. Nagyon kellene gondolkodnom, hogy az eszembe jusson egy-két mai sláger, ami lemaradt.

A kiadvány további nagy sikerre számíthat. Rengetegen vannak ugyanis, akik kizárólag a slágerekre utaznak, azokat akarják a gyűjteményükben tudni. Nekik a Now.hu nélkülözhetetlen. De másoknak is! (Puha József)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?