„Nagyon érzékeny és törékeny ember vagyok”

Gyermekotthonból a reflektorfénybe. Ez nem amerikai álom, hanem a magyar valóság. Oláh Ibolya, aki az eddigi élete során a szülei nélkül boldogult, és nemrég még takarítónőként kereste a kenyerét, szinte pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe.

Gyermekotthonból a reflektorfénybe. Ez nem amerikai álom, hanem a magyar valóság. Oláh Ibolya, aki az eddigi élete során a szülei nélkül boldogult, és nemrég még takarítónőként kereste a kenyerét, szinte pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe. A legtöbb néző őt tartja a tehetségkutató verseny legnagyobb felfedezettjének. A ránehezedő nyomással azonban nem igazán tud megbirkózni…

Hogyan emlékszel vissza arra a bizonyos döntőre, az ott történtekre? A zsűri kritikája viselt meg?

Túl nagy volt a nyomás. Fontos az építő jellegű kritika, de azt nem tartottam jogosnak, hogy nem tisztelem a közönséget, mert ez rosszindulatú vélemény volt.

Tulajdonképpen mit jelent neked az éneklés?

Fontos szerepet tölt be az életemben, de hangulat kell ahhoz, hogy énekeljek.

Beszéljünk kicsit a múltadról. Van valami, amit legszívesebben újra átélnél, hogy másképp csinálhass dolgokat?

Azok a dolgok amik megtörténtek velem, úgy jók, ahogy voltak, nem változtatnék semmin. Aminek meg kellett történnie, az jó, hogy megtörtént.

A közönség szavazatait nézve elmondhatjuk, hogy neked vannak a legnagyobb esélyeid a Megasztár jelöltjei közül, hogy megnyerd a versenyt. Szerinted mit szeretnek benned a nézők?

Nem tudom, erről őket kellene megkérdezni.

És te mit szeretsz önmagadban a legjobban?

Azt, hogy összhangban vagyok magammal. Nagyon érzékeny és törékeny ember vagyok, de ugyanakkor kemény is tudok lenni, ha kell.

A színpadon jellemző rád egyfajta kisugárzás, amely leginkább a férfi nézők szívét dobbantja meg. Biztos volt már sok udvarlód a Megasztár előtt is.

Kapaszkodjatok meg, nem volt sok barátom, talán elijeszti őket a határozottságom. Én is a határozott, bevállalós férfiakat szeretem.

Mik azok a tulajdonságok, amelyeket egy férfinál fontosnak tartasz?

Kedvesség, őszinteség, szeretet, melegség, tudatosság.

A sztár attól sztár, ha valamiben kitűnik a többiek közül, és ezt el tudja adni. Te magadat sztárnak tartod?

Abszolút nem, sőt nem tudok vele mit kezdeni. Nemrég még a felmosóvödör mellett álltam, most meg hirtelen több millióan néznek.

A zenei pályával az is jár, hogy különböző emberek próbálnak formálni téged. Te mennyire hagyod majd, hogy mások beleszóljanak a karrieredbe?

Átformálni nem engedem magam, viszont a tanácsokat meghallgatom.

A karrier pozitív velejárói a hírnév és a pénz. Ezek számodra mennyire fontosak?

A hírnév fontos, a pénz meg jó, ha van, de nem ezek a legfontosabb dolgok az életben. Egyszerűen, szeretek élni.

Kérdezett: Kluvanec Marián

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?