MIT TEGYÜNK, ÉS MIT NE OKTÓBER 21. ÉS 27. KÖZÖTT

Október 21.
A Nyilas hatással van a combokra, a csípőre, a keresztcsontra és a mozgásra. Masszíroztassa meg a hátát – a növekvő Hold idején végzett masszázs erősíti és regenerálja az izmokat. Polcolja fel a lábát – a szívnél magasabbra helyezett láb a vérkeringést serkenti. Dicsérje meg, már jól tudjuk, miért.

Október 21.

A Nyilas hatással van a combokra, a csípőre, a keresztcsontra és a mozgásra. Masszíroztassa meg a hátát – a növekvő Hold idején végzett masszázs erősíti és regenerálja az izmokat. Polcolja fel a lábát – a szívnél magasabbra helyezett láb a vérkeringést serkenti. Dicsérje meg, már jól tudjuk, miért. A tűz jellegű Nyilas a termést befolyásolja. Ültesse el a futónövényeket – borostyánt, vadszőlőt, loncot, sövényszulákot, iszalagot, tűztövist. Ültesse ki a gyümölcsfákat is. A ribiszkét az első fagyokig lehet ültetni.

Október 22., 23., 24.

A Bak hatással van a csontvázra, a testtartásra és a mozgásra. Mozogjon, sétáljon, nyújtózkodjon, kenje be a fájós térdét. Langyos gyógynövényteába (kamilla, menta) mártott szivaccsal masszírozza be az egész testét, majd kenje be bőrápolóval vagy olajjal. Október 23-án a Nap a Skorpió jegyébe lép. Október 24-én a Hold az első negyedbe ér. Ez megfelelő nap a böjt elkezdésére. A Nap az asztrológiában az akaratunkat szimbolizálja, a Hold, amely visszaveri a Nap fényét pedig érzéseinket, emócióinkat, megérzéseinket, valamint azt a képességünket, mellyel megértünk másokat. A Hold állása szerint a Bak jegyében született emberek világosan és praktikusan elmélkednek, szorgalmasak, dicsvágyóak, jó üzleti érzékük van. Hasznosak akarnak lenni, mégha ezt gyakran nem mutatják is ki. Ha nem tudják leküzdeni az előttük álló akadályokat, csalódottnak, magányosnak, értéktelennek érzik magukat. A föld jellegű Bak a gyökérre van hatással. A földet már csak porhanyósítsa, ne forgassa meg (minden élő kifagyna). Gyűjtse be a termést, takarítsa ki a kertet.

Október 25., 26.

A Vízöntő a lábikrára, az alsó lábszárra, a bokára, a sarokra és a visszerekre van hatással. Mozgassa bokában a lábát, közben mélyeket lélegezzen – ez nagyon jó visszérmegelőző gyakorlat. Tusolja le a lábát hideg vízzel a talpától egészen a combjáig. Polcolja fel a lábát, úgy pihenjen. Egyen tökmagot és napraforgómagot, mert sok cinket tartalmaznak. A Hold állása szerint a Vízöntő jegyében született emberek eredetiek, jól feltalálják magukat, de egyben kiszámíthatatlanok is. Szükségük van a szabadságra és a függetlenségre, gyakran az egész emberiségen akarnak segíteni. Fontos, hogy találjanak maguknak egy közeli barátot, akivel megtárgyalhatják a véleményüket és érzéseiket. A levegő jellegű Vízöntő a virágra van hatással. Vigye zárt helyre a virágtartóban nevelt növényeket.Október 27.

A Halak befolyásolja a talpat, a járást, a nyirokrendszert. Az egész testét masszírozza meg! Testápolóval vagy olajjal végzett masszázs megerősíti a szöveteket, és stimulálja a nyirokrendszert. Szenteljen minél nagyobb figyelmet a talpaknak, ahol az akupresszúrás pontok végződnek, amelyek összeköttetésben vannak a belső szervekkel. A hüvelykujjával nyomogassa a talpát és folyamatosan fokozza a nyomást. Körözzön a lábujjaival – fellazul a nyakcsigolya. Ne mossa és ne vágja le a haját, mert korpás lesz és hullani fog. A Hold állása szerint a Halak jegyében született emberek erősen érzelmiek. Hajlamosak feláldozni magukat másokért, érzékenyek, együttérzőek, de lusták, megbízhatatlanok, bizonytalanok, és gyakran az iváshoz vagy a túlevéshez menekülnek az akadályok elől. A boldog élethez szükségük van egy jobb élet látomására, csupán azután képesek azt elérni.

Žofie Kanyzová, a Szépasszony lunáris kalendárium kiadója

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?