Megszakítja kiállítását a pozsonyi Kunsthalle

ÚJ SZÓ-HÍRPozsony. Az Sznf téri Művészetek Házában szeptemberben megnyílt Kunsthalle (KHB) tegnap megszakította első kiállítását, hogy termeit átengedje a Pozsonyi Fotóhónapnak.

ÚJ SZÓ-HÍR

Pozsony. Az Sznf téri Művészetek Házában szeptemberben megnyílt Kunsthalle (KHB) tegnap megszakította első kiállítását, hogy termeit átengedje a Pozsonyi Fotóhónapnak. Az épület eddig minden évben központi helyszíne volt a fotós rendezvény kiállításainak, ezt teszi lehetővé a KHB a Paradox 90 – kurátori koncepciók a mečiarizmus időszakában (1993–1998) című ismétlő kiállításának megszakításával. A tárlat december 11-én nyit újra, és 2015. február elsejéig lesz látható. A Kunsthalle LAB kiállítótermében ma zár Karl Salzmann osztrák művész Hullámtanulmányok című tárlata. Itt november 6-án nyílik az Electro Moon Vision: Random Eye Check című új kiállítás, melyen Elwira Wojtunik és Láng Csaba Popesz vetített installációja lesz látható november 27-ig.

A Fotóhónap alatt a Kunsthalle épülete A 80-as évek szlovák új hulláma, a SONY World Photo Awards 2014, valamint a Fotográfia a propaganda szolgálatában című fényképkiállítsnak ad otthont. (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?