Mégis lesz, amit senki sem akar?

Február közepén az egyik hírügynökség Simon Fullerre hivatkozva arról számolt be, hogy a Spice Girls összes tagja támogatja a csapat újjáalakulását.

Február közepén az egyik hírügynökség Simon Fullerre hivatkozva arról számolt be, hogy a Spice Girls összes tagja támogatja a csapat újjáalakulását. Két héttel később a producer, a formáció elindítója már azt mondta, hogy egyikükkel, Melanie C-vel nem sikerült megegyezniük, ezért a négy lány nélküle vág bele a második fejezetbe. Aztán az érintett is megszólalt, cáfolta a visszatérést, hozzátéve: nem csak rajta múlik, egykori társai is többé-kevésbé elutasítják azt. A hercehurca ezzel nem ért véget. Victoria Beckham a napokban bejelentette, hogy az újrakezdés mégis megvalósul, ráadásul Melanie C-vel. „Az év végén néhány óriáskoncerttel térünk vissza, és megjelentetjük slágereink válogatását” – nyilatkozta a mostanában szőke hajjal tündöklő futballistafeleség. A legtöbb zenei szakember azon a véleményen van, hogy a Spice Girls újjáalakulása – ha csak csoda nem történik – bukásra van ítélve. (p, d)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?