Megasztár: Ki lesz 2005 hangja?

Az albumon a döntőbe jutott és vigaszágra került sztárjelöltek hallhatók – összesen tizenhatan. Tizenhat eltérő személyiség, tizenhat különböző stílusú felvétel.

Az albumon a döntőbe jutott és vigaszágra került sztárjelöltek hallhatók – összesen tizenhatan. Tizenhat eltérő személyiség, tizenhat különböző stílusú felvétel. Természetesen szerepel a korongon az elmaradhatatlan Csillagdal új verziója, a Ne ébressz fel!, annak instrumentális változata és bónuszként a Chanson D’Hiver című francia dal magyar verziója.

A lemez producere, Pierrot, most is profi gárdát állított az énekesek mögé, az Éry Balázs által vezetett együttes mindent megtett azért, hogy a versenyzőknek „csupán” énekelniük kelljen. Nem szúrtak el semmit, pedig a dalok egyáltalán nem a könnyen énekelhetőekhez tartoznak. Gondoljunk csak Michael Jackson Thrillerjére, Lisa Stansfield All Around The World című slágerére vagy a De La Soul Name & Number című felvételére. A fiatalok annyira jól énekelnek, hogy a hallgatónak eszébe sem jut az eredeti dalhoz, előadóhoz hasonlítani őket. Fontos kiemelni a saját felvételeket is (Elefántos dal, Szállok a dallal, Adj erőt!), amelyek a korong gyöngyszemei.

Dicséret illeti az album szerkesztőjét, aki a stílusok kavalkádját, a hangszínek és tónusok tömegét úgy forrasztotta össze egyetlen darabbá, hogy egy pillanatra sem érezhetünk törést, nem zökkenünk ki a hullámzásból. (danubius, pj)

TRACKLISTA

1. Közösen: Ne ébressz fel!

(Új Csillagdal)

2. Pál Tamás: Wherever You Will Go

3. Kósa Ivett: You’Re Never Be Alone

4. Gál Csaba ”Boogie”: Name & Number

5. Bartók Eszter: Elefántos dal

6. Palcsó Tamás: I Can See Clearly Now

7. Tóth Gabriella: Thriller

8. Molnár Ferenc ”Caramel”:

Szállok a dallal

9. Borbély Brigitta: Stay Mine

10. Bella Levente: Summer Of ’69

11. Pápai József: Adj erőt!

12. Varga Szilvia ”Szirom”: This House

13. Bálint Ádám: I Love It When We Go

14. Studencz Katalin: Maradj velem!

15. Kovács Tímea: Black Velvet

16. Torres Dániel: Cancion Del Mariachi

17. Pflum Orsolya: All Around The World

18. Közösen: Chanson D’Hiver

19. Instrumental: Ne ébressz fel!

(Új Csillagdal)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?