Még a héten tart a Dizájn Fóruma

fd

Július 2-ig látogatható a fővárosi Satelit Galériában az idén 24. alkalommal megrendezett Dizájn Fóruma (Fúrum Dizajnu), melynek központi témája a humanizmus mint irányelv a tervezők munkájában.

A kiállítás 36 diák és a 4 szlovákiai egyetem több kollektív projektjét vonultatja fel azzal a céllal, hogy a formatervezés szociális, kulturális, ökológiai, etikai, pszichikai és antropológiai oldalára fektesse a hangsúlyt. A látogatók emellett a formatervezés több területébe kaphatnak betekintést: a kiállításon a bútor- és enteriőrdizájn mellett a textiltervezés, a vizuális kommunikáció, az experimentális formatervezés és experimentális installációk is teret kapnak. Érdekesség, hogy a kiállított alkotások 2020 és 2022  között, a pandémia idején készültek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?