Ma tartják a Virtuózok döntőjét

ddddd

Öt nemzet tíz kiválósága lép színpadra a Virtuózok V4+ döntőjében ma este a Duna Televízióban világsztár zsűritagok előtt. A műsort másodszor rendezik meg a visegrádi együttműködésben részt vevő országok – Magyarország mellett Csehország, Lengyelország és Szlovákia – részvételével, idén pedig Horvátország is csatlakozott.

A 20.35-től látható döntőbe mind az öt országból két zenész jutott be. A fellépőket ezúttal is a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri Hollerung Gábor Liszt Ferenc-díjas karmester vezényletével.

A zsűriben a részt vevő országok zenei szaktekintélyei ülnek: Miklósa Erika Kossuth-, Liszt- és Prima Primissima díjas koloratúrszoprán operaénekes, Alicja Wegorzewska lengyel operaénekes, Peter Valentovič szlovák karmester, Gabriela Boháčová cseh művészeti igazgató és Stjepan Hauser horvát csellóművész. A „szuperzsűri” szerepét ismét Plácido Domingo operaénekes-karmester tölti be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?