Legatyásodott a botrányhős

A zenei élet botrányhősei Nagy-Britanniában is csak rövid ideig tudnak zenészként érvényesülni. Nem kivétel ez alól a The Libertines nevű együttesből 2003-ban menesztett, majd Baby Shambles néven új zenekart verbuvált Pete Doherty sem.

A zenei élet botrányhősei Nagy-Britanniában is csak rövid ideig tudnak zenészként érvényesülni. Nem kivétel ez alól a The Libertines nevű együttesből 2003-ban menesztett, majd Baby Shambles néven új zenekart verbuvált Pete Doherty sem. 2006 számára teljes csőd volt: a Baby Shambles brit turnéja 40 ezer font veszteséggel zárult, és az együttes The Blinding EP címmel decemberben kiadott, öt dalt tartalmazó minialbuma megbukott. A kétségkívül tehetséges, de a kábítószer- és alkoholproblémái miatt már egy ideje beszámíthatatlan Doherty csak a jogdíjakból befolyt pénzből gazdálkodhatott, ám ez még a napi kábítószeradagját sem fedezte. A botrányhős idén sikeres évre számít, mivel a zenekarát egy nagy kiadó, az EMI alá tartozó Parlophone Records szerződtette, ennek gondozásában lát napvilágot a második nagylemez. Az első Down In Albion címmel 2005 novemberében jelent meg. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?