Kövesdi Károly és a Borostyán az Expired Passport pozsonyi klubjában

Pozsony |

<p>Ismét itt az ősz, újra beindul a klubestek sorozata, ez alól az EPMC sem lehet kivétel. 2010. október 7-én, 19:00 órai kezdettel a pozsonyi Csemadok dísztermében ugyanis a 25. Jubileumi Expired Passport Music Clubra kerül sor a JAIK társrendezésében.</p>

A rendezvényt hagyományosan az Expired Passport akusztikus blokkja nyitja, új nótákkal és új hangszerekkel felvértezve. A klubest első vendége Kövesdi Károly költő, újságíró lesz, aki szépirodalmi és lapírói tevékenységéről beszél, továbbá hiteles sztorikkal Zs. Nagy Lajos figuráját is életre kelti, aki mostanság lenne 75 esztendős. Rövid szünet után a megzenésített verseket játszó és épp lemezfelvétel előtt álló komáromi Borostyán zenekarnak tapsolhat a nagyérdemű. A világzenéhez közelálló stílusú formáció az est végén a házigazdákkal is örömzenél majd. Természetesen itt lesz a Passport akusztikus koncertjeinek állandó vendége, az ex Deja Vu-s és újabban az Ardeából ismert Kotiers András is.
Az akció természetesen ezúttal is ingyenes, a klubban szokáshoz híven büfé üzemel. Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők! (Lacza Gergely)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?