Könnyű csalót játszani

A Kapj el, ha tudsz című filmben Leonardo DiCaprio a világ leghíresebb csalóját alakítja, aki 16 évesen kezdte pályafutását, milliókat csalt össze fondorlatos eszközökkel, és az FBI éveken át bottal ütötte a nyomát. Amikor Leót a film berlini premierén arról faggatták, nehéz volt-e a szerep, csak nevetett.

A Kapj el, ha tudsz című filmben Leonardo DiCaprio a világ leghíresebb csalóját alakítja, aki 16 évesen kezdte pályafutását, milliókat csalt össze fondorlatos eszközökkel, és az FBI éveken át bottal ütötte a nyomát. Amikor Leót a film berlini premierén arról faggatták, nehéz volt-e a szerep, csak nevetett. „A színészmesterség eleve arról szól, hogy becsapjuk az embereket –vallotta be. – A színpadon vagy a kamerák előtt érzelmeket színlelünk, és egészen más embernek adjuk ki magunkat, mint akik valójában vagyunk. Persze a Kapj el, ha tudsz esetében az is sokat segített, hogy megtörtént esetről van szó, és egy konkrét személy, ifjabb Frank Abagnale személyiségét kellett magamra öltenem. Ez azért szerencse, mert végre egy olyan figurát alakíthattam, aki nem egy forgatókönyvíró tekervényes agyából pattant ki, hanem hús-vér ember – akinek saját története van, megismerte a szenvedést és a boldogságot is.” (IC)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?