Kapcsolatok a szent és profán végtelen tükreiben

<p>Közel két hónap telt el Karol Wojtyla az aranyműves boltja előtt c. darabjának Kassai bemutatója óta, de talán egyetlen Kassán bemutatott előadás sem él olyannyira élénken bennem, mint ez, bár jelentősen megosztotta a közönséget.</p>

A darab tematikája, szövege, rendezői felfogása, kivitelezése, az előadás látványvilága  együttesen teszi különössé és különlegessé ezt a művet.

A színpadon az emberi kapcsolatok minősége, a házasság felfogása, a jó és gonosz  szimbiotikus harcának folyamatos jelenléte a keresztény hitben gyökerező gondolatiság által jelenik meg. A hang a „kommersz szórakoztatóipar“  világához szokott nemzedék számára nehézkesnek, unalmasnak tűnhet, bár van szándék a szórakoztatásnak is megfelelni az erős látványelemek hatása által.

Fecsó Yvett

A teljes recenziót a csütöröki Új Szó kultúra rovatában olvashatják!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?