Jó estéket kívántak

A Komáromi Jókai Színház színészei az új évadban szeptember 25-ei teltházas gálaműsorukon találkoztak először a közönséggel. Tóth Tibor színidirektor és Verebes István főrendező ínycsiklandozó menüt készítettek a nézőknek. A gála nyitószámának refrénje – a nyári premierből, A gazdag szegények c.

A Komáromi Jókai Színház színészei az új évadban szeptember 25-ei teltházas gálaműsorukon találkoztak először a közönséggel. Tóth Tibor színidirektor és Verebes István főrendező ínycsiklandozó menüt készítettek a nézőknek. A gála nyitószámának refrénje – a nyári premierből, A gazdag szegények c. zenés játékból – a színház ars poeticája is lehetne: „Itt élünk mi az ország peremén.” Benkő Géza és Tóth Attila vidám produkcióját a zenés darabokban tündöklő Dráfi Mátyás, Ropog József, Mák Ildikó, Benes Ildikó, Pőthe István, majd Varsányi Mari követte. A nyugdíjasok, Ferenczy Anna, Lőrincz Margit, Szentpétery Aranka, Bugár Béla és Turner Zsigmond színházi sztorikat meséltek a hőskorból. Bandor Éva Cserháti Zsuzsa Ugyanaz a fény című dalát adta elő, őt a legfiatalabb nemzedék, Bernáth Tamás, Holocsy Katalin, Holocsy Krisztina, Varga Lívia, Olasz István, Molnár Xénia, Nagy László, Kollár József követte dallal, tánccal, prózával. És persze a színidirektor is megmutatta, hogy színész, a „Tót-dalt” adta elő a „zenés Jókaiból”. A színházi „jó estéket” megkönnyítő szponzorok az igazgatóság köszönő oklevelét és bérleteket vehettek át. Ezután következett Oszvald Marika, a magyar operett állócsillaga, akit vastaps fogadott. Remélhetőleg hasonlóan forró hangulatú esték várnak a társulat idei produkcióira, elsőként a II. József című Szomory-színműre, melynek bemutatója október 8-án 19 órakor lesz. (bj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?