James Blunt bocsánatot kért az irritáló dal miatt

ÖSSZEFOGLALÓHolnap Pozsonyban lép fel James Blunt, akitől sokan máig csak a You're Beautiful című dalt ismerik.

ÖSSZEFOGLALÓ

Holnap Pozsonyban lép fel James Blunt, akitől sokan máig csak a You're Beautiful című dalt ismerik. Hatalmas sláger volt 2005-ben, ám már akkoriban megosztotta a világot, sokan túl „nyálasnak” találták.

A napokban James Blunt egy interjúban meglepően őszintének bizonyult: kijelentette, hogy nem túl büszke erre a dalra. Sőt, szinte bocsánatot kért érte. „Lenyomták a dalt az emberek torkán, és tényleg irritáló lett, majd később már az előadót illették ezzel a jelzővel.” Blunt szerint a dal rossz hatással volt a karrierjére, mivel az a kép alakult ki róla, hogy egy humortalan, komolykodó fickó, aki ráadásul gyenge is, mert olyannyira képtelen túltenni magát egy szakításon, hogy meztelenre vetkőzik (a dal videoklipjében) és egy sziklafalról a tengerbe veti magát. „Volt néhány túlságosan érzelgős, nyomorúságos dalom” – ismerte be Blunt a Hello! magazinnak, hozzátéve, hogy dalszerzőként már rég túl van ezen az időszakon.

Az igazsághoz tartozik, hogy a brit szívtipró azóta sem írt ilyen nagy sikerű számot. A You're Beautiful bemutatkozó albumának első kislemeze volt (Back To Bedlam, 2004), Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban listavezető lett, és csak a brit szigeteken 625 ezer példányban kelt el.

Blunt pozsonyi koncertjének középpontjában tavalyi, Moon Landing című albuma áll, ezt turnéztatja mostanában Európában. A szlovák fővárosban egyébkén másodszor ad koncertet, 2008-ban már megkönynyezhették itteni rajongói a You're Beautiful című „irritáló” balladát. (NME, juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?