IS Táncszínház – TREPP: Profesorka, Bandor Évával a főszerepben

IS Táncszínház – TREPP: Profesorka, Bandor Évával a főszerepben

A TREPP Színházi Platform új előadása az IS Táncszínházzal együttműködésben jött létre. A darab Ľudmila Razumovská Drága tanárnő című drámája nyomán született, a bemutatóra 2023. június 16-án kerül sor Pozsonyban, az IS Táncszínházban

A TREPP Színházi Platform a pozsonyi Színművészeti Egyetem magyar diákjainak társulata, melyben 2020-tól alkotnak, meghívott vendégeikkel közösen. Céljuk, hogy előadásaik a magyar és szlovák közönséget egyaránt megszólítsák. Első előadásukat Anders Thomas Jensen Ádám almái című drámája nyomán, Rédli Károly rendezésében, magyar nyelven, szlovák felirattal mutatták be, még 2020-ban.

IS Táncszínház – TREPP: Profesorka, Bandor Évával a főszerepben

A Tanárnő (Profesorka) a társulat harmadik előadása, melyet ezúttal szlovák nyelven állítottak színpadra. A tanárnő szerepében Bandor Évát láthatja majd a közönség, az előadás rendezője Hégli Bence, egyetemi hallgató. A darab az ember hétköznapi vívódásait dolgozza fel és arra a kérdésre keresi a választ, hogy a cél valóban minden körülmények között szentesíti-e az eszközt?

A Tanárnő (Profesorka) című előadást 2023. június 16-án és 18-án, 19:00 órakor láthatják a pozsonyi IS Táncszínházban (Mostová 8.). Jegyek a Ticketportal felületén kaphatók.

(IS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?