Holnapután British Awards

Február kilencedikén huszonötödik alkalommal osztják ki az Egyesült Királyság legnevesebb könynyűzenei díjait. A hagyományokhoz híven ezúttal is hatalmas felhajtás várható, mindenki ott lesz, aki számít.

A szakértők többsége szerint legalább három, A legjobb brit zenekar, A legjobb brit album és Az év felfedezettje kategóriákban a Franz Ferdinand fog diadalmaskodni. A skót csapatot öt kategóriában nevezték. Az együttes mögött a Muse négy, Natasha Bedingfield, Jamelia, Snow Patrol, a Kasabian, a Keane és a The Streets pedig három-három jelöléssel büszkélkedhet. A jubileumi rendezvényen fellép többek között Gwen Stefani, Bob Geldof, Robbie Williams, a Green Day és a Franz Ferdinand is.

A British Awards idén nem csupán szórakoztatni szeretne, a szervezők jótékonykodnak is. A szökőár által letarolt területeken élő gyermekek részére az est bevételéből félmillió fontot utalnak át. (o, pj)

Fontosabb kategória jelöltjei

A legjobb brit énekesnő

Natasha Bedingfield

PJ Harvey

Jamelia

Joss Stone

Amy Winehouse

A legjobb brit zenekar

Franz Ferdinand

Kasabian

Keane

Muse

Snow Patrol

A legjobb brit album

Franz Ferdinand: Franz Ferdinand

Keane: Hopes And Fears

Muse: Absolution

Snow Patrol: Final Straw

The Streets: A Grand Don’t Come For Free

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?