Holnap: Kornis Mihály a Vámbéryben

Dunaszerdahely. Kornis Mihály lesz a vendége holnap 18 órától a Vámbéry Irodalmi Kávéháznak. A népszerű íróval Mészáros Sándor kritikus, irodalomtörténész beszélget legújabb kötetéről, a Lehetőségek könyvéről (is). A Lehetőségek könyve folytatása, mondhatni: ikerkönyve a nagysikerű Vigasztalások könyvének.

Dunaszerdahely. Kornis Mihály lesz a vendége holnap 18 órától a Vámbéry Irodalmi Kávéháznak. A népszerű íróval Mészáros Sándor kritikus, irodalomtörténész beszélget legújabb kötetéről, a Lehetőségek könyvéről (is). A Lehetőségek könyve folytatása, mondhatni: ikerkönyve a nagysikerű Vigasztalások könyvének. A Nők Lapjában sorozatban közölt írások középpontjában a férfi-nő kapcsolat rejtélye áll, de az író perspektívát vált, most a jövő távlatából kérdez rá a boldogság esélyeire és a személyes kapcsolatok drámáiban megjelenő lehetőségeire. Ami a különböző írásokat összeköti: Kornis Mihály szenvedélyes és mégis pontos írói nyelve, igazságkereső attitűdje. A könyv CD-mellékletben tartalmazza az összes szöveget – a szerző előadásában. Az est szervezője a Vámbéry Polgári Társulás és a Családi Könyvklub. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?