HĺRSZOLGÁLAT

Májusban jön Lenny Kravitz lemeze
Az énekes már felcsigázta a rajongók érdeklődését, azt nyilatkozta, hogy különleges zenei csemegével rukkol elő. A Baptism című albuma május tizennyolcadikán kerül a boltokba, Lionel Richie és Jay-Z is közreműködik rajta.

Májusban jön Lenny Kravitz lemeze

Az énekes már felcsigázta a rajongók érdeklődését, azt nyilatkozta, hogy különleges zenei csemegével rukkol elő. A Baptism című albuma május tizennyolcadikán kerül a boltokba, Lionel Richie és Jay-Z is közreműködik rajta. A korong beharangozó felvétele, a Where Are We Runnin’? április elején jut el a rádiókhoz. Lenny legutóbb 2000-ben adott ki új dalokat tartalmazó nagylemezt. (z, p)

Prince elbúcsúzik a régi slágereitől

A szebb napokat is megélt zenész az utóbbi időben a rajongók nagy bánatára a fellépésein mellőzte a régebbi slágereit, amelyeknek a hírnevét köszönheti. A napokban mégis úgy döntött, hogy a soron következő világkörüli turnéján szinte kizárólag ezeket a dalokat fogja játszani. A rajongók azonban ezek után örökre lemondhatnak erről az élményről, mivel soha többet nem adja elő a régi slágereit. „Egy idő után megunja az ember, hogy minden egyes koncertjén ugyanazokat a számokat kell előadnia. A legjobban a Purple Rain fog hiányozni, sok kellemes emlékem van a dallal kapcsolatban” – nyilatkozta. Elmondta azt is, hogy elkészítette az új nagylemezét, s ezzel kapcsolatban is tett egy váratlan bejelentést. „Tárgyaltam az összes nagy lemezkiadóval. Arra gondoltam, hogy közösen jelentessék meg a korongot, amelynek bevételeiből egyenlő arányban részesülnének.”

Prince a kilencvenes évek közepén hagyta ott a Warnert, miután vitába keveredett a cég vezetőivel. Ennek ellenére hosszú időn keresztül úgy tűnt, hogy az új albuma ismét a Warnernél lát napvilágot, de a jelek szerint mégsem... Szerinte az is előfordulhat, hogy a koncertjeire legalább négy jegyet vásárló rajongók ingyen megkapják a lemezt.

Ha nem így alakulnának a dolgok, azon sem kell csodálkozni, Prince elég gyakran megváltoztatja a véleményét… (z, p)

Utolsó simítások az R.E.M. korongján

A trió jelenleg a Bahamákon dolgozik, lassan végeznek az új nagylemez stúdiómunkálataival. Michael Stipe szerint a csodálatos környezet a legjobbat hozta ki belőlük, a 2001-es stúdióalbumuk után egy olyan anyagot készítettek, amely könnyen a végletek lemeze lehet. „Vagy nagyon-nagyon csendes, nyugodt, vagy rettentően hangos, kemény dalok lesznek rajta. A huszonkét nóta közül már tizenhattal készen vagyunk, és lassan el kell döntenünk, melyek kerülnek fel a cédére, milyen legyen a végső hangzás. Szeretnénk minden idők legjobb R.E.M.-albumával kedveskedni a rajongóknak” – nyilatkozta Stipe, majd hozzátette, hogy az új korong valamikor ősszel kerül a boltokba. A frontember azt is elmondta, hogy a lemez megjelenését követően szinte azonnal világkörüli turnéra indulnak. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?