HĺRSZOLGÁLAT

Britney Spears – készül a lemeze
A pophercegnő januárban az egyik Los Angelesi rádiónak elárulta, hogy már dolgozik az új albumán. A rádióállomás ízelítőül bemutatta a Mona Lisa című felvételének nyers változatát. A Jive Records szóvivője az elmúlt héten újabb információkkal szolgált a készülő lemezzel kapcsolatban.

Britney Spears – készül a lemeze

A pophercegnő januárban az egyik Los Angelesi rádiónak elárulta, hogy már dolgozik az új albumán. A rádióállomás ízelítőül bemutatta a Mona Lisa című felvételének nyers változatát. A Jive Records szóvivője az elmúlt héten újabb információkkal szolgált a készülő lemezzel kapcsolatban. Az előzetes hírekkel ellentétben nem a The Original Doll, hanem a Million Reasons címet viseli majd. Dalszövegíróként – az énekesnő mellett – Dido és Sir Elton John is közreműködik a korongon. A megjelenés dátumáról egyelőre nincs pontos információ, csak az biztos, hogy leghamarabb nyáron kerülhet a boltokba. (z, p)

Mike Shinoda – a Linkin Park nélkül

Egyedül, a zenésztársak segítsége nélkül akarja magát kipróbálni Mike Shinoda. A Linkin Park oszlopos tagja az MTV-nek elárulta, hogy már régóta tervez szólókarriert, csak eddig mindig közbejött valami. Elmondása szerint a saját dalai stílusban valahol a hip-hop és a rock között foglalnak majd helyet, de semmi esetre sem lehet őket az egyik vagy másik kategóriába besorolni. (z, p)

Rangsor – temetési dalok listája

A Music Channel nevű tévéállomás 45 ezer ember segítségével összeállította Európa legnépszerűbb temetési dalainak listáját. A The Show Must Go On című Queen-sláger csendül fel a legtöbbször kontinensünk szertartásian, a Led Zeppelin Stairway To Heaven és az AC/DC Highway To Hell című felvételei mellett – derült ki a közvélemény-kutatásból. (mch, p)

A legnépszerűbb felvételek

Nagy-Britannia – Robbie Williams: Angels

Norvégia – Frank Sinatra: My Way

Dánia – U2 With Or Without You

Németország – Metallica: Nothing Else Matters

Olaszország – Mozart: Requiem

Spanyolország – The Beatles: Let It Be

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?