HĺRSZOLGÁLAT

Madonna rockosabb vizekre evez
A popkirálynő szakít a legutóbbi, American Life című lemezének popos hangzásával, és az idén megjelenő albuma jóval rockosabb lesz. „A Nagy-Britanniában élő énekesnő nagy rajongója lett a Franz Ferdinand és a The Darkness zenéjének.

Madonna rockosabb vizekre evez

A popkirálynő szakít a legutóbbi, American Life című lemezének popos hangzásával, és az idén megjelenő albuma jóval rockosabb lesz. „A Nagy-Britanniában élő énekesnő nagy rajongója lett a Franz Ferdinand és a The Darkness zenéjének. A két együttes hatása érződik a most készülő lemezén is” – nyilatkozta egy bennfentes a The Sun című lapnak. (o, p)

Balanyi Szilárd mozgalmas napjai

Ma jelent meg a Quimby billentyűsének második, Súlytalanság című szólóalbuma. Az anyag – Pély Barnabás, Jamie Winchester, Giret Gábor és Romhányi Áron közreműködésével – közel két évig készült. A beharangozó dal, a Végtelen éj videoklipje már egy hónapja látható a magyar VIVA-n. Szilárd mindemellett zenésztársaival gőzerővel dolgozik a Quimby visszatérő, várhatóan ősszel megjelenő albumán is. (z, p)

Valami véget ért

A Blink-182 a napokban közleményt adott ki, amellyel eléggé elszomorította népes rajongótáborát. „Az elmúlt egy évtizedben gyakorlatilag megállás nélkül turnéztunk, lemezt készítettünk és reklámoztuk a munkáinkat. Sajnos nagyon kevés időt tudtunk azokkal az emberekkel tölteni, akik igazán közel állnak hozzánk: a családunkkal, a barátainkkal. Ennek szeretnénk véget vetni, és velük együtt élvezni a munka a gyümölcsét. A Blink-182 most feloszlik, de elképzelhető, hogy pár év múlva ismét összeállunk. Minden lehetséges” – áll az amerikai csapat közleményében. (z, p)

Bob Dylan a jelen rockbandáit támadja

A legendás zenész rövidesen induló tengerentúli turnéjához készült programfüzetében amatőröknek nevezte a jelenleg csúcson levő rockzenekarokat. „Olyan együttesek tanyáznak a slágerlisták élén, amelyeket sokan a rock&roll megmentőinek titulálnak. Véleményem szerint azonban csupa amatőrről van szó. Elképzelésük sincsen arról, hogy az igazi zene honnan jön” – olvasható a füzetben. (z, p)

Gondok két lemez csúszása miatt

Az EMI Group bejelentette, hogy a Coldplay és a Gorillaz albumának csúszása miatt az éves profit a tervezettnél alacsonyabb lett. A kiadó egyik vezetője azt is elmondta, hogy néhány hanghordozó fogadtatása jócskán elmaradt a várttól. A bejelentés hatására a londoni tőzsdén a cég papírjainak értéke tizenhat százalékot zuhant. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?