HĺRSZOLGÁLAT

Heteken belül kész a Coldplay-korong
Az angol rockbanda már jó ideje dolgozik a következő stúdiólemezén, amelynek megjelenéséről egyelőre semmit sem lehet tudni. A napokban a Coldplay rajongói ízelítőt kaptak az anyagból, Chris Martin az egyik társával, Will Championnel egy londoni koncerten két új dalt is előadott.

Heteken belül kész a Coldplay-korong

Az angol rockbanda már jó ideje dolgozik a következő stúdiólemezén, amelynek megjelenéséről egyelőre semmit sem lehet tudni. A napokban a Coldplay rajongói ízelítőt kaptak az anyagból, Chris Martin az egyik társával, Will Championnel egy londoni koncerten két új dalt is előadott. A Message és a Track 12 című felvételeket akusztikus gitáron játszották el. (z, p)

Szólózik az egyik Sugababe

A Sugababes népszerű énekesnője, Heidi Range hozzálátott első szólólemezének felvételeihez. A szőke szépség elmondta, hogy jelenleg Cathy Dennisszel dolgozik a dalokon. Azt, hogy az album pontosan mikor kerül a boltokba, egyelőre nem tudni, de valószínűleg még a nyáron. Mint ismert, a Sugababes nem oszlott fel, csak pihenőre vonultak a lányok. (z, p)

Bill Clinton popsztár lesz?

Bono a minap meglepő nyilatkozat tett. Szerinte a volt amerikai elnök, Clinton teljesen úgy néz ki, mint egy népszerű popsztár. A U2 frontemberét szinte sokkolta a politikus látványa, amikor még Clinton kormányzása idején ellátogatott a Fehér Házba megbeszélni karitatív munkájának részleteit. „Úgy éreztem magam mellette, mint egy kőműves. Inkább ő hasonlított egy népszerű énekesre, és nem én” – mondta. (m, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?