Hétvégi programok

Szombaton 12 órakor hírekkel és sporthírekkel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő témája a falu- és városnapok szervezése. Vendégeink Mázik István, a Füleki Városi Művelődési Központ igazgatója, Drapák Károly, Muzsla polgármestere és Juhos Ferenc, Nádszeg polgármestere.

Szombaton 12 órakor hírekkel és sporthírekkel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő témája a falu- és városnapok szervezése. Vendégeink Mázik István, a Füleki Városi Művelődési Központ igazgatója, Drapák Károly, Muzsla polgármestere és Juhos Ferenc, Nádszeg polgármestere. 13 órakor jelentkezik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. 15 órától berzétei és kőrösi népdalok, valamint katonadalok hangzanak el a Berkő hagyományőrző csoport előadásában. 15.30-tól a Tudomány világát közvetítjük. Vámbéry Ármin születésének 175. évfordulója alkalmából ismét napvilágot látnak a nagy magyar turkológus művei. A Vándorlásaim és élményeim Perzsiában című útirajza közel 140 évvel az első kiadás után jelen meg ismét, szerkesztője és utószavának írója, dr. Vásáry István turkológus profeszszor mutatja be a könyvet. Milyen a vizek tisztasága, és ezt hogyan vizsgálják? Ezekre a kérdésekre dr. Horváthné Zobor Róza mikrobiológus, az egyik pozsonyi minőségvizsgáló laboratórium munkatársa válaszol. 16 órakor hírek, majd zenés köszöntő 17.40-ig, ezt követi a napi hírösszefoglalónk. 18 órakor jelentkezik a Térerő, a közép-európai nemzetiségi stúdiók magazinja. Vasárnap is délben kezdjük közvetítésünket, a hírek után nótacsokor. 13 órakor jelentkezik a Randevú: foglalkozunk a nyári fesztiválokkal és a nemzetközi Vöröskereszt ifjúsági szervezetének munkájával. 15 órától a Kaleidoszkópban összeállítást hallhatnak az érsekújvári Pázmány Péter Magyar Tannyelvű Gimnázium névadójáról. Megszólal az intézmény igazgatója, dr. Száraz Dénes, az iskola egyik tanára és egyben krónikása, Benkő Tímea, valamint Kovács Ferenc agrármérnök, aki a II. világháború idején koptatta az iskola padjait. 16 órakor hírek, majd Köszöntő. 17.45-től összefoglaljuk a külföldi és hazai eseményeket. 18 órakor a Tékában hangképekben számolunk be a Posonium Irodalmi Díjak átadási ünnepségéről. Megszólal a Posonium Egyesület elnöke, a díjalapító Lauer Edith az USA-ból, valamint honi írók: Tőzsér Árpád, Duba Gyula, Fónod Zoltán, Németh Zoltán, Tóth László, akik a díjazott könyveket mutatják be a nagyközönségnek. 18.30-tól Mozart Don Giovanni című operáját ismertetjük. 19 órakor a Világosság katolikus kiadása jelentkezik, Elek László gútai esperes-plébános prédikál. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?