Hétvégi programok

Szombaton 8 órakor indul adásunk, a Hétről hétre című publicisztikai magazinnal.

Szombaton 8 órakor indul adásunk, a Hétről hétre című publicisztikai magazinnal. Részletesen foglalkozunk a parlamentben történtekkel, a V-4 pozsonyi külügyminiszteri találkozójával, valamint a jövő évi állami költségvetés tervezetével, melyet Farkas Pál, a törvényhozás pénzügyi és költségvetési bizottságának elnöke véleményez. Szó lesz a szlovák-magyar katasztrófaelhárító-bizottság rendeltetéséről, és bemutatkozik Berecz András énekmondó. A 11 órai híreket követően orvosi tanácsokkal szolgálunk, majd honismereti műsorunk, a Vándorbot jelentkezik. A 13 órakor kezdődő Irodalmi mozaikban beszélgetést hallhatnak a 60 éves Ardamica Ferenccel, szó lesz Pilinszky Jánosról, és a Kalligram új kiadványairól is beszámolunk. 15 órakor jelentkezik a Lazítani. Bízunk benne, hogy kellemes órát töltenek majd el kabaréműsorunk mellett.

Vasárnap is 8 órától közvetítjük adásunkat. 9 óráig elhangzanak a hírek, a sportösszefoglaló, a belpolitikai tükör és A hét politkai eseménye. A katolikus félórában Burián László ebedi lelkiatya mondja el gondolatait advent első vasárnapján. Megismerhetik az ipolysági egyházi alapiskolát és gimnáziumot, beszámolunk a Remény-barátok novemberi találkozójáról, végül beszélgetés hangzik el Sebők Györggyel, a szenci Antiochia vezetőjével. 10.05-től Randevú – Bartal Tímeával. A délelőtti részben a télről beszélnek a kisiskolások, de szó lesz a színházakról is, végül a rimaszombati alapiskola két sportolója mutatkozik be. Akadémiai hetet tartottak Nagymegyeren – ez már az ifjúsági rész egyik témája, továbbá két tehetséges lányt is megismerhet a hallgató, a sztárvendég pedig a Groove House lesz. 14.15-től a BBC magyar adását sugározzuk, melyben szó lesz arról a filmbejátszásról, amelyen Micimackó eredeti Róbert Gidája látható. 32 millió fontsterling ráfordításával újították fel a Victoria és Albert Múzeum brit galériáját – a Kaleidoszkóp bepillantást nyújt a mostantól ingyenes múzeum felújított szárnyába. A Nevelők fórumában 15 órakor Az együttműködés hídjai című nemzetközi konferenciáról nyilatkozik A. Szabó László, az oktatási minisztérium nemzetiségi főosztályának igazgatója, majd szó lesz a somorjai gimnáziumban tartott Comenius-napról. 15.30-kor a néprajzi összeállításban Nevedánsky Lajos cipészmester a bényi piroscsizma készítéséről beszél. (r)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?