HÉTVÉGÉN – HOL? MI?

Tövis István képei és objektumai
Képek és objektumok címmel június 10-éig láthatók Tövis István képzőművész alkotásai a nagykaposi Corpus Art Galériában. Az alkotó filozófiai, vallási és erkölcsi témák közvetítője.

Tövis István képei és objektumai

Képek és objektumok címmel június 10-éig láthatók Tövis István képzőművész alkotásai a nagykaposi Corpus Art Galériában. Az alkotó filozófiai, vallási és erkölcsi témák közvetítője. (am)

Nagykapos, vmk,

nyitva tartás szerint

Táncszínházi Advent a Hargitán

Az Advent a Hargitán című dráma táncszínházi feldolgozásával mutatkozik be a királyhelmeci városi művelődési központban a Káosz irodalmi kisszínpad ma este. A királyhelmeci székhelyű Botorkáló Tehetséggondozó Társulás mellett működő csoport ezzel a darabbal vesz részt az idei Jókai Napokon is. (hgy)

Királyhelmec, vmk,

péntek, 19.00

Keleti Bíborpiros szép rózsa

A Bíborpiros szép rózsa országos népzenei vetélkedő járási fordulója vasárnap délután kezdődik a Csemadok Bodrogközi Területi Választmánya szervezésében a városi művelődési központban. A vetélkedőn Bodrogköz és Ung-vidék mintegy huszonkét csoportja és szólistája vesz részt. (hgy)

Királyhelmec, vmk,

vasárnap, 15.00

A nagy útnak nincs kapuja

A Rovás Polgári Társulás és a Szepsi Városi Művelődési Központ közös szervezésében kerül sor Oleg Šuk A nagy útnak nincs kapuja című kiállításának megnyitójára holnap este a Rovás Galériában. A tárlat a buddhista képzőművész alkotásaiba enged betekintést, és közelebb hoz egy számunkra távoli világot. (kov)

Szepsi, Rovás Galéria, szombat, 19.00

Kiállítás: Meseillusztrációk

Főleg a gyerekeknek szerezhet kellemes perceket a Meseillusztrációk című kiállítás, amely a rozsnyói Rákóczi Magyar Házban látható. A rajzok ismert mesék művészi igényű illusztrációit mutatják be, Rácz Noémi és Szabó Ottó képzőművészek tolmácsolásában. A tárlat a hónap végéig tekinthető meg. (kov)

Rozsnyó, Rákóczi Magyar Ház, nyitva tartás szerint

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?