HETI7

Új dalt adott ki Jasmin Wagner, a címe: Männer brauchen Liebe – a német énekesnő korábban nálunk is népszerű volt Blümchenként, 2003 óta próbálkozik új néven, de egyelőre az áttörés még hazájában sem sikerült neki.

Új dalt adott ki Jasmin Wagner, a címe: Männer brauchen Liebe – a német énekesnő korábban nálunk is népszerű volt Blümchenként, 2003 óta próbálkozik új néven, de egyelőre az áttörés még hazájában sem sikerült neki.

Ismét új énekesnő debütált az Unisexben Erdélyi László oldalán – az új album előhírnökében, a Szerelem sose’ volt című dalban már a Megasztárból ismert Kósa Ivett énekel.

Május második felében indul Rob Thomas amerikai turnéja, amelyre elkíséri őt Jewel, akinek új lemeze jövő héten jelenik meg Goodbye Alice In Wonderland címmel.

Robbie Williams európai turnéján két előzenekar is fellép: a Basement Jaxx és a The Ordinary Boys – az énekes azért döntött a két együttes mellett, mert elmondása szerint velük lesz teljes az összkép.

Két újabb sztár budapesti koncertjét jelentették be – Morissey július 5-én, Billy Idol július 13-án ad koncertet, mindketten a Petőfi Csarnokban lépnek fel.

A Kútfejek című film betétdalával hódító Bon Bon Dupla élvezet címmel új lemezzel jelentkezett – a dupla kiadvány a 2005 májusában rögzített budapesti nagykoncert hanganyagát tartalmazza.

Európa-szerte hatalmas siker P!nk negyedik, I’m Not Dead című albuma, amelyről a már slágerré vált Stupid Girls után másodikként a Who Knew jelenik meg május végén maxi CD-n. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?