HETI7

Jim Diamond elveszítette perét a The White Stripes ellen – a hangmérnök részt vett a duó hangzásvilágának kialakításában az első két lemezen, ezért utólag nagyobb jogdíjat követelt.

Jim Diamond elveszítette perét a The White Stripes ellen – a hangmérnök részt vett a duó hangzásvilágának kialakításában az első két lemezen, ezért utólag nagyobb jogdíjat követelt.

Szeptember 11-én kerül a boltokba Justin Timberlake második szólóalbuma FutureSex / LoveSounds címmel – a SexyBack című dal harangozza be.

Az Infernal tizedik hete szerepel a brit kislemezlista első tízes mezőnyében a From Paris To Berlin című slágerével – a dán dance csapat a foci-vb és az angol válogatott tiszteletére kicsit átírta a felvételt, From London To Berlin címmel tölthető le új változata a világhálóról.

A Bulvár buli című dalhoz elkészült Szabó Leslie új klipje – a videóból kiderül, hogy az énekes korábban breaktáncos is volt, erről ízelítő látható benne.

Ötvenhét éves korában hosszú betegség után elhunyt Claydes Charles Smith, a legendás Kool & The Gang egyik alapító tagja, szólógitárosa.

Diana Ross 1972-ben tizenkét dzsesszklasszikust rögzített, ám kiadója, a Motown Records úgy döntött, nem jelenhet meg a Blue címre keresztelt lemeze, mert nem használna az énekesnő karrierjének – a korong most napvilágot látott négy szerzeménnyel kiegészítve.

Palcsó Tomi klipet forgatott az Álmok közt című felvételéhez – ez az énekes februárban megjelent első albumának második kislemezdala. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?