Heaven Street Seven: Csízbörger

Most már biztos, a tavasz meglepetésalbuma lesz a Heaven Street Seven új lemeze. A lebilincselő, dögös és a szó nem lakodalmas vagy kommersz értelmében slágeres Szállj ki és gyalogolj! című album megjelenését egy kislemezdal, a napokban kiadott Csízbörger harangozza be.

Most már biztos, a tavasz meglepetésalbuma lesz a Heaven Street Seven új lemeze. A lebilincselő, dögös és a szó nem lakodalmas vagy kommersz értelmében slágeres Szállj ki és gyalogolj! című album megjelenését egy kislemezdal, a napokban kiadott Csízbörger harangozza be. A szívhez szóló, nagy ívű, húzós gitárokkal és vonósokkal megfűszerezett popdal sikere akár felülmúlhatja a zenekar eddigi legnagyobb slágereit, a Hol van az a krézi srác? és a Dél-Amerika címűeket, persze ehhez feltétlenül szükséges a rádiók támogatása. Három változatban hallható a maxin; Radio Edit, Zil Remix és a Draft frontembere, warez! által készített verziókban. A dalhoz készült videoklipet egy fiatal rendező és egy fiatal stáb, Szurdi András és csapata készítette. A Csízbörger klipje a szokásos, szorosan vett meghatározások szerint nem a történetmesélős videok közé tartozik, hanem sokkal inkább úgynevezett dizájn- vagy imázsklip, ugyanakkor több is annál. Egyszerre mutatja a zenekart valós közegben, és vonatkoztat el a valóságtól úgy, hogy a magyar klipekben ritkán látható vizuális trükkök segítségével keringhetünk egy, a filmkészítők által alkotott párhuzamos valóságban. Láthatjuk az éjszakai Budapestet kifordítva, a Várat megduplázva, vagy éppen egy dobszerkót és néhány gitárt a levegőben pörögni. (w, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?