Hamis jegyek a Depeche Mode koncertre

Pozsony |

<p>Május 21-én érkezik Budapestre a Depeche Mode. A koncertre még lehet kapni belépőt, viszont a magyar szervezők szeretnék felhívni a vásárlók figyelmét, hogy hamis jegyek árasztották el a piacot. &bdquo;Tudomásunkra jutott, hogy a május 21., Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode-koncert kapcsán nagy számú hamis jegy tűnt fel a piacon. Ezek a jegyek kísértetiesen hasonlítanak az eredetire, szabad szemmel a különbség megállapíthatatlan.</p>

A bejáratoknál minden jegyet a vonalkódja alapján elektronikusan ellenőriznek, kizárólag az eredeti belépőkkel lehet majd bejutni a stadionba. Hamis vagy már felhasznált jeggyel (vonalkóddal) nem tudják megtekinteni a koncertet, a hamis jegy felhasználói ellen pedig kénytelenek vagyunk eljárást indítani.” A szervezők mindenkit arra biztatnak, hogy belépőjegyet kizárólag hivatalos jegyirodától, illetve a közismert internetes jegyforgalmazó oldalakon keresztül vásároljon.

„A hamis jegyek főként a színpad előtti kiemelt állójegyeket utánozzák, amelyek tavaly novemberben egyetlen nap alatt elfogytak, és azóta legális forrásból nem beszerezhetőek. Bármennyire eredetinek néz ki tehát egy jegy, kéz alól, internetes aukciós oldalakon nem érdemes azokat megvásárolni” – áll a közleményben. A pozsonyi Depeche Mode-koncert szervezői nem jeleztek hasonló veszélyt. (k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?