Gwen Stefani saját utakon

A No Doubt énekesnője egyszer már elhagyta a zenekarát, 2001-ben társult egy énekesnőhöz, Eve-hez, hogy közösen énekeljék el a Let Me Blow Ya Mind című dalt, amelyért 2002-ben Grammy díjat kaptak. Most hosszabb időre intett búcsút a társainak, feltűnik a filmvásznon, s közben szólólemezt készít. A No Doubt jövője azonban nem forog kockán. Legalábbis ezt állítja.

„Ki ez a lány? Szerezzétek meg!” Martin Scorsese, a világhírű filmrendező így kiáltott fel, amikor egy buszmegálló mellett elhaladva a plakáton meglátta Gwen Stefaninak, a No Doubt énekesnőjének a fotóját. A szőke lány így kapta meg Scorsese The Aviator című filmjének az egyik főszerepét. A hamarosan bemutatásra kerülő produkció az amerikai milliárdos és nagy szívtipró hírében álló Howard Hughes életén alapul, akinek számos hollywoodi díva is áldozatául esett. A szenvedélyes kalandor megformálása Leonardo DiCaprio feladata volt, a hölgykoszorú tagjait pedig olyan hírességek alakítják, mint Kate Beckinsale, Cate Blanchett és Stefani kisasszony. A No Doubt frontasszonyának nem ez az első próbálkozása a filmvilágban, korábban már kapott kisebb szerepet a Ben Stiller főszereplésével készült Zoolander, a trendkívüli című alkotásban, és egy tévésorozatban, a Dawson és a haverok címűben is látható volt.

Gwen a filmes karrier mellett már dolgozik az első szólóalbumán is. Olyan hírességek vannak a segítségére, mint Andre 3000 és Big Boi az OutKastből valamint Missy Elliott. „Gwen lemezének teljesen más hangzása lesz, mint a No Doubt dalainak. Ez a legfurcsább hangzásvilág, amit csak ki tudtunk hozni magunkból. És ő nyitott az újdonságokra. Az jó dolog, ha valaki mer váltani, felfedezni új irányokat” – nyilatkozta Andre 3000. „Közepes tempójú zenét csináltunk. Olyasmit, amely nem megszokott. Most pedig megnézzük, hogyan állnak neki ezek a dalok, hogyan csűri-csavarja majd, s milyen lesz a végeredmény” – fűzte hozzá Big Boi.

Missy Elliott is hamar megtalálta a közös hangot az énekesnővel. „Gwen megérkezett a stúdióba, és szinte azonnal egy hullámhosszon voltunk. Kidolgoztunk pár ötletet, de ő még az irányokat keresi, próbál elindulni, így jelen pillanatban várnom kell rá” – kommentálta Missy az együttműködést. A lemez megjelenése is még várat magára, és az is előfordulhat, hogy a szerzők hanganyaga végül mégsem kerül fel Gwen albumára, új dalok készülnek majd. Minden lehetséges! Egy azonban biztos, a No Doubt a nyáron turnéra indul, így semmi alapjuk sincs azoknak a híreszteléseknek, amelyek szerint a magánakció a feloszlás szélére sodorta volna az együttest. Ezt Gwen Stefani mondta, a csapat tagjai pedig utólag megerősítették. (z, péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?