Forduljon nőgyógyászhoz!

Jelige: Egy szerelmes aszszony. „Nem vagyunk már fiatalok, de a férjemmel még mindig nagyon szeretjük egymást. 55 éves vagyok, 2 éve már elmúlt a menstruációm és a férjem már nem akar védekezni. Kérdésem az, hogy ha valakinek elmúlik a tisztulása, utána mennyi időt kell várni, hogy ne essen teherbe. Szeretném tudni pontosan, mert akkor lesz az életünk még szebb, ha nem kell félni.“

Kedves Asszonyom, két évvel a menstruáció kimaradása után általában már nem alakul ki terhesség, de ebben önnek pontos választ a nőgyógyász tud adni vizsgálat után, ezért javaslom, hogy keresse fel a szakorvost. Ha valaki rendszeres nemi életet él (heti 2-3 alkalom), akkor attól függetlenül, hogy a változókor előtti vagy utáni időben van, évente egy alkalommal szükséges a nőgyógyászati kivizsgálás. Megelőzni a bajt a fontos nem pedig a már kialakult bajt kezelni. Hosszú ideig tartó szerelmes együttléteket kívánok Önöknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?