Fiúk harca a listákon

Az elmúlt közel két hét világ-szerte Justin Bieber és a One Direction párharcáról szólt. A kanadai sztár és az angol–ír fiúcsapat ugyanazon a napon, november 13-án jelentette meg új stúdiólemezét.Az Egyesült Királyságban a dalok rangsorában Bieber, az albumoknál a One Direction vitte el a pálmát.

Az elmúlt közel két hét világ-szerte Justin Bieber és a One Direction párharcáról szólt. A kanadai sztár és az angol–ír fiúcsapat ugyanazon a napon, november 13-án jelentette meg új stúdiólemezét.

Az Egyesült Királyságban a dalok rangsorában Bieber, az albumoknál a One Direction vitte el a pálmát. Az Amerikai Egyesült Államokban Bieber nagylemeze az első héten kelendőbb volt, mint a kvartetté.

Justin Bieber tizennyolc felvétellel tanyázik a dalok brit listájának százas mezőnyében. Ami a legfontosabb: legyőzte Adele-t, aki a Hellóval három hétig vezetett. Bieber a Sorryval a rangsorban tartózkodás negyedik hetében foglalta el a csúcsot. Ez a második brit listavezetője. A What Do You Mean? című slágerével megszakításokkal öt hétig uralta a mezőnyt. A One Direction tizennégy szerzeménnyel található a brit TOP 100-ban. A Perfecttel szerepel a legmagasabban, a tizedik helyen.

A brit albumeladási rangsor élén a One Direction nagylemeze, a Made in the A.M. 93 189 példánnyal kezdett – ez 2015 eddigi legjobb debütálása. Justin Bieber albuma, a Purpose az ezüstérmes pozícióban rajtol több mint 90 ezer példánnyal.

Az USA-ban Justin Bieber nagylemeze 649 ezer példánnyal érkezett meg a lista élére, amely szintén idei csúcs. Korábban Drake kanadai hiphopelőadóé volt az év legjobb debütálása, az If You’re Reading This It’s Too Late című albumával február végén 535 ezer példánnyal nyitott. A One Direction nagylemeze 459 ezerrel a második helyre iratkozott fel.

Sem a One Direction brit, sem Justin Bieber amerikai debütálása nem lesz 2015 legjobbja. A jövő héten Adele mindkettő eredményét túlszárnyalja a 25 című harmadik stúdióalbumával. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?