FILMAJÁNLÓ

Pokolfajzat
1944 végén, a II. világháború utolsó napjaiban náci tudósok még egy utolsó, kétségbeesett kísérletet tettek rá, hogy megfordítsák a harcok menetét. Raszputyin, az orosz látnok segítségével megnyitották a pokol kapuját, hogy a gonosz erőit hívják szövetségesükül.

Pokolfajzat

1944 végén, a II. világháború utolsó napjaiban náci tudósok még egy utolsó, kétségbeesett kísérletet tettek rá, hogy megfordítsák a harcok menetét. Raszputyin, az orosz látnok segítségével megnyitották a pokol kapuját, hogy a gonosz erőit hívják szövetségesükül. Ám egy amerikai deszantalakulat megzavarta a szertartást, és a terv csődöt mondott. Egyetlen túlvilági lény mégis átjutott a résnyire nyíló kapun: az ördögfiókát amerikai katonák fogták el, vitték haza és nevelték fel.

Pokolfajzat (Hellboy), színes, amerikai horror, 2004, 122 perc. R.: Guillermo del Toro. Szereplők: Ron Perlman, John Hurt, Karel Roden.

Szüzet szüntess!

A szomszéd lányok sajnos majdnem mind csúnyák. A bombázók többnyire messze laknak, és mással járnak. Ezért olyan boldog Matthew, az érettségi előtt álló mintadiák, amikor a szomszédba beköltözik a szabályt erősítő kivétel. Danielle 19 éves, maximálisan szőke, közepesen ártatlan és minden szempontból gyönyörű. A srác fülig beleszeret. Amíg fel nem fedezi, hogy bűbájos imádottja, szégyellős vágyainak tárgya eredeti foglalkozása szerint pornószínésznő volt.

Szüzet szüntess! (The Girl Next Door), színes, romantikus, vígjáték, 2004, 110 perc. Rendezte: Luke Greenfield. Szereplők: Elisha Cuthbert, Emile Hirsch, Timothy Olyphant, Chris Marquette, Paul Dano.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?