FILMAJÁNLÓ

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!
Bár Bridget és az imádott Mark Darcy az előző részben egymásra találtak, Bridget féltékenykedése lassan megmérgezi a kapcsolatukat. Leginkább Mark hosszúlábú gyakornoka miatt fő a lány feje, aki nem csupán gyönyörű, de valahogy minden helyzetben a fején találja a szöget.

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!

Bár Bridget és az imádott Mark Darcy az előző részben egymásra találtak, Bridget féltékenykedése lassan megmérgezi a kapcsolatukat. Leginkább Mark hosszúlábú gyakornoka miatt fő a lány feje, aki nem csupán gyönyörű, de valahogy minden helyzetben a fején találja a szöget. A történet bonyolódik, amikor Bridget régi szerelme és volt főnöke, a sármos Daniel Cleaver is feltűnik a színen...

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! (Bridget Jones: The Edge Of Reason), színes angol-amerikai romantikus vígjáték, 2004, 100 perc. Rendező: Beeban Kidron, Szereplők: Renée Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth, Jim Broadbent, Shirley Henderson

Mobil

Megszólal egy mobiltelefon. Ryan felveszi, és békés életét elragadja a totális káosz: gyilkosság és árulás veszi körül. Egy kétségbeesett női hang jelentkezik. A nő azt állítja, elrabolták, és csupán egy törött telefonkészülék köti össze a külvilággal. Pedig nagy szüksége volna a segítségre, hiszen kisfia hamarosan kijön az iskolából, férje hazafelé indul a munkából – és mindketten veszélyben vannak.

Mit ér egyetlen beszélgetés? Ryan elindul, hogy felkutassa a nőt. Nem tudja, mi várja, ha odaér. Azt sem tudja igazán, miért vállalkozik erre a lovagias, őrült kalandra.

Az Oscar-díjas Kim Basinger nagy visszatérése A fülke forgatókönyvírójának új történetében.

Mobil (Cellular), színes, feliratos amerikai thriller, 2004, 94 perc. Rendező: David R. Ellis, Szereplők: Kim Basinger, William H. Macy, Jason Statham, Chris Evans

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?