Fecsegős Scary Spice

A zenei sajtó már most botrányt jósol, pedig a botrányt kiváltani hivatott könyv megírásához még nem is fogott hozzá a szerzője. Természetesen a leendő szerző, Melanie B gerjeszti az indulatokat, olyan pikáns és meglepő történetekkel teli olvasmányt ígér, amitől az állunk is leesik.

A zenei sajtó már most botrányt jósol, pedig a botrányt kiváltani hivatott könyv megírásához még nem is fogott hozzá a szerzője. Természetesen a leendő szerző, Melanie B gerjeszti az indulatokat, olyan pikáns és meglepő történetekkel teli olvasmányt ígér, amitől az állunk is leesik. Nagy csinnadratta közepette kürtölte világgá, hogy mindent megtudunk egykori társairól. A Spice Girls tagjainak legféltettebb magánéleti titkai is nyilvánosságra kerülnek. Felkavarja az állóvizet! Victoria Beckham és Geri Halliwell üvöltve fogják a hajukat tépni!

A bejelentése kapcsán jutott az eszembe, hogy teljesen megfeledkeztem a lányok korábban tett ígéreteiről. Biztosan azért, mert már régen nem hoz lázba a Spice Girls. Le a kalappal előttük (és a mögöttük állt szakemberek előtt), mivel fantasztikus karriert futottak be, de sikertörténetük 2001-ben, egy sikertelen nagylemez után véget ért, feloszlatták a csapatot, és minden, ami azóta történik, csak erőlködés további bevételek reményében. Tavaly ilyenkor arról érkeztek hírek, hogy talán újjáalakul a csapat. Fejenként 18 millió dollár ütötte volna a markukat, ha megegyeznek egy turné részleteiben. Nem sikerült. Melanie C miatt. Aztán beharangoztak egy válogatáslemezt, amely a legnagyobb slágerek mellett – jobb esetben – két vadonatúj dalt is tartalmazott volna. Azt mondták, hogy ez lesz a karácsonyi piac nagy durranása. Ebből sem lett semmi. De nekem nem is hiányzott, visszagondolva, nem éreztem semmilyen késztetést az ünnepek táján egy Spice Girls-korong iránt.

A tervek tehát meghiúsultak, és a lányok nem jutottak újabb bevételekhez. Az újjáalakulásból a közeljövőben nem lesz semmi, hiszen a köztük levő ellentétek egyre csak mélyülnek. Azt azonban tudják jól, hogy még nem aknázták ki az összes lehetőséget, akad még egy-két dolog, amely hozhat némi pénzt a konyhára. Például a könyv. Sejteni lehetett, hogy az egykori Scary Spice rukkol elő az ötlettel, mivel az öt lány közül neki áll legrosszabbul a szénája, elsőként az ő szólókarrierje fuccsolt be, és a közelmúltban arról érkeztek hírek, hogy elfogyott az összes pénze. ĺgy egymillió fontért „hajlandó” kiteregetni a szennyest. Állítólag ez az összeg ütné a markát, ha részletesen beszámolna a Spice Girls múltjáról, megírná volt társaihoz fűződő kapcsolatát, és kitálalna a szaftos ügyekről. A könyv ősszel jelenne meg. A feltételes mód helyénvaló, ugyanis Melanie egyelőre még hozzá sem fogott.

Az elmúlt években alaposan megismerhettük a csajokat, a bulvársajtó mindent megírt róluk, még azt is, ami meg sem történt, nem hinném, hogy Melanie B újdonságokkal tudna szolgálni. Legalábbis az egykori rajongóknak, akik figyelemmel kísérték az összes lépésüket, nehezen. A többieket meg már korábban sem érdekelte a magánéletük. Ebből kifolyólag felesleges botrányt előre jelezni! Az ötletnek most nagy a füstje, de a könyvnek lángja minden bizonnyal alig lesz. Ha egyáltalán elkészül. Mert még ez sem biztos. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?