Emeli Sandé megdöntötte a Beatles rekordját

MTI-HÍRA Beatles által tartott csaknem fél évszázados rekordot döntött meg Emeli Sandé. A skót soul és r&b énekesnő Our Version of Events című, tavaly februárban megjelent debütlemeze immár 63.

MTI-HÍR

A Beatles által tartott csaknem fél évszázados rekordot döntött meg Emeli Sandé. A skót soul és r&b énekesnő Our Version of Events című, tavaly februárban megjelent debütlemeze immár 63. hete tartózkodik a brit Top 10 albumlistán.

A csúcsot eddig a Beatles tartotta az első lemezesek között, miután bemutatkozó stúdióalbuma, a Please Please Me 1963–1964-ben összesen 62 héten át tanyázott a tízes brit toplistán.

„Meglehetősen szürreális számomra még az is, hogy a nevem egy mondatban szerepel a Beatlesével. Ha egy lemez ilyen sokáig az élbolyban tud maradni, az azt jelenti, hogy az emberek szorosan kapcsolódnak hozzá, ezért örömteli nekem ez a rekord” – idézte Emeli Sandét az Independent című lap.

A 26 éves dalszerző-énekes lemezéből, amely tíz héten át vezette a brit albumlistát, csak az Egyesült Királyságban eddig 1,82 millió példányt adtak el. Emeli Sandé tavaly a londoni olimpia nyitó- és záróünnepségén is fellépett, és két kategóriában – legjobb brit női előadó, legjobb album – díjazták a Brit Awards zenei gálán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?