Duplalemez, szimpla meglepetés

Az amerikaiaknak még egy napot várniuk kell – a tengerentúlon csak holnap kerül a boltokba Christina Aguilera új albuma, Nagy-Britanniában mától kapható, de vannak országok – például a német nyelvterület –, ahol már péntektől beszerezhető.

Az amerikaiaknak még egy napot várniuk kell – a tengerentúlon csak holnap kerül a boltokba Christina Aguilera új albuma, Nagy-Britanniában mától kapható, de vannak országok – például a német nyelvterület –, ahol már péntektől beszerezhető. A Back To Basics címet viselő anyag a nyár egyik legjobban várt korongja, az európai változat két CD-ből áll.

Az énekesnő Britney Spears legfőbb riválisaként tűnt fel ’99 nyarán a Genie In A Bottle című slágerével. Aztán gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy tehetségesebb vetélytársnőjétől, így kilépett árnyékából, és önálló életet kezdett élni.

Új külseje Marylin Monroe-t idézi, és zenében is a múltba ment vissza. „Olyan híres előadók inspiráltak, mint Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Etta James vagy Otis Redding, akiknek zenéje a kedvenceim közé tartozott kiskoromban” – nyilatkozta. A Back To Basics első CD-jén nagyrészt az énekesnőtől megszokott r&b-t hallunk, a második az igazi meglepetés: a rajta szereplő dalok nyúlnak vissza a húszas, harmincas és negyvenes évek amerikai blues-, soul- és dzsesszvilágába. Christina a második CD mindegyik felvételénél társszerzőként is közreműködött, és producerként is jegyzi mindkét albumot. Ezzel a duplalemezzel végleg bebizonyította, hogy jóval több, mint egy Britney Spears-utánzat. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?