Czutorosan eklektikus nagylemez

Hamarosan a boltokba kerül a Belmondo második, Hogy nézel rám című albuma. „Szabadabb lett, mint az előző lemez. Czutorosan eklektikus. A magyarországi zenei klíma a magyar Music Television érkezésével és a Petőfi Rádió átalakulásával megváltozott, ezzel együtt mi is bátrabbak lettünk a dalírás terén.

Hamarosan a boltokba kerül a Belmondo második, Hogy nézel rám című albuma. „Szabadabb lett, mint az előző lemez. Czutorosan eklektikus. A magyarországi zenei klíma a magyar Music Television érkezésével és a Petőfi Rádió átalakulásával megváltozott, ezzel együtt mi is bátrabbak lettünk a dalírás terén. A szerzemények mindegyike kedvenc valamiért, de különösen szívemhez közel álló A test akar ilyet is, a Tömegdiszkó vagy a Kényelmes vagyok című. Nem beszélve a Rocksztár (Nem keresem) című felvételről, amit az eddigi zenei hármasságom jellemez: van benne rockos riffelés, funkys diszkó és húzós britpop. A klipet ehhez készítettük. Szarkasztikus dal, fricska a rocksztárságról. A szövege arra utal, hogy a rocksztárok is hús-vér emberek, és bár éjjel a színpadon csillognak-villognak, a többség nappal hétköznapi életet él. Rengeteg olyan zenész van, aki éjfélkor még a közönségnek játszik, de kora reggel már indul a munkahelyére. A klip azt mutatja, milyen különbség van a két életvitel között” – nyilatkozta Czutor Zoltán, a Belmondo énekes-frontembere. A forgatás április végén javarészt a Fészek Művészklubban folyt. Számos ismert személy vállalt benne szerepet, például: Csányi Sándor, Komár László, Nagy Ervin vagy Szabó Győző. A Belmondo május 29-én lemez-kedvcsináló koncertet ad Budapesten a Zöld Pardonban. Akkor már a korong is kapható lesz. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?