Csúszik 50 Cent új lemeze

Senki nem vádolhatja meg azzal az amerikai sztárt, hogy csak a pénz miatt adna ki új dalokat.

A tavalyi év legnagyobb felfedezettje ugyanis bejelentette, hogy nem elégedett az eddigi munkájával, ezért előröl kezdi a várva várt új lemezének felvételeit. A rajongóknak ez rossz hír, viszont vigasztalja őket az, hogy valószínűleg ismét minőségi munkát kapnak a rappertől. Csak kicsit később.

50 Cent az új szólóalbumán dolgozva rádöbbent, hogy az elkészült felvételek nem érik el korábbi alkotásainak szintjét. Úgy véli, hogy a Get Rich Or Die Tryin’ című lemezén lényegesen erősebb, jobb dalok szerepelnek, mint azok, amelyeket az új albumára tervezett. A felvételek vérszegények, sótlanak, átdolgozásra szorulnak, így egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg az album. „Az eredeti tervek szerint júliusban került volna a boltokba, ám úgy döntöttem, hogy a kiadását elhalasztom. Rájöttem, hogy az előző lemezemet nem sikerült túlszárnyalni az eddig befejezett dalokkal, sőt megközelíteni sem. Nekem azonban mindenképpen ez a célom, ezért újból nekilátok a munkának. Nagyon jó koronggal kell előrukkolnom, most már látom, több időre lesz szükségem, mint amennyivel számoltam” – nyilatkozta egy amerikai lapnak. Elmondása szerint akár három nap alatt is össze tudna dobni egy lemezhez elegendő tizenkét dalt, és minden bizonnyal szép sikereket érne el vele, hiszen első, nagy kiadó által forgalmazott albumának köszönhetően hatalmas rajongótáborra tett szert. Ám nem ez a cél lebeg előtte, csakis minőségi munkát fog kiadni a kezéből.

50 Cent az interjúban azt is elárulta, hogy a G-Unit nevű együttesének két tagja, Lloyd Banks és Young Buck is szólókarrieren dolgoznak, albumaik a nyár végére várhatók. (o, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?