Cooper ügynök visszatér Twin Peaksbe

ÖSSZEFOGLALÓLos Angeles. Hivatalossá vált, hogy Kyle MacLachlan ismét feltűnik Cooper ügynökként Twin Peaksben, a kultikus tévésorozat folytatásában. A színész néhány hónappal ezelőtt olyan üzenetet posztolt a Twitteren, amelyből sejteni lehetett, hogy ő is játszik majd a 25.

ÖSSZEFOGLALÓ

Los Angeles. Hivatalossá vált, hogy Kyle MacLachlan ismét feltűnik Cooper ügynökként Twin Peaksben, a kultikus tévésorozat folytatásában. A színész néhány hónappal ezelőtt olyan üzenetet posztolt a Twitteren, amelyből sejteni lehetett, hogy ő is játszik majd a 25. évfordulóra visszatárő Twin Peaksben.

Az örömhírt hivatalosan egy hétfő esti sajtóeseményen jelentette be az amerikai Showtime kábelcsatorna elnöke, David Nevins. Az ötvenéves MacLachlan mellett az eredeti, David Lynch által rendezett sorozat további szereplői is felbukkannak majd a folytatásban, de több nevet egyelőre nem hozott nyilvánosságra a csatorna. A kilenc epizódból álló új sorozatot jövőre mutatják be, huszonöt évvel az első széria debütálása után. Mind a kilenc részt David Lynch rendezi.

Az ABC csatornán futó Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadot ért meg. A történetben egy FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány ügyében nyomoz a titokzatos Twin Peaks városkában.

A sorozat három Golden Globe díjat kapott, és az Angelo Badalamenti által komponált zenéje is hatalmas sikert aratott. Lynch 1992-ben Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! címmel mozifilmet is készített a tévésorozat nyomán. (origo, MTI, juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?