Bűnbánó vagy nőfaló?

Ben Affleck új kihívásra vágyik. A Daredevil című film után – melyben egy emberfeletti képességekkel felruházott szuperhőst alakított – most inkább a könnyedebb műfajba vágyik. Két vígjátékot szemelt ki arra, hogy rejtett képességeit a felszínre hozza, és megnevettesse a közönséget.

Ben Affleck új kihívásra vágyik. A Daredevil című film után – melyben egy emberfeletti képességekkel felruházott szuperhőst alakított – most inkább a könnyedebb műfajba vágyik. Két vígjátékot szemelt ki arra, hogy rejtett képességeit a felszínre hozza, és megnevettesse a közönséget.

Ben Affleck eddig nem a fergeteges humoráról volt híres, de lehet, hogy ezután másképp lesz. Elhatározta, hogy megcsillantja ezt a képességét is, csak még azt nem tudja, hogy milyen filmben. Két forgatókönyvet is kiszemelt, de egyelőre hezitál, melyiket válassza.

Az egyik a Walt Disney égisze alatt készülne Ghosts of Girlfriends Past (Ex-barátnők szellemei) címmel. A történet szerint a főhős épp öccse esküvőjén vesz részt, amikor lelki szemei előtt felvonulnak elhagyott barátnői szellemei. Az ötlet John Lucas és Scott Moore fejéből pattant ki.

A másik produkció várhatóan a New Line Cinema gyártásában készül Sex Talk címmel. Főszereplője egy sportriporter, aki a szakmájában használt zsargont alkalmazza szexuális tanácsadásra, és ezzel óriási népszerűséget szerez magának. A nyelvi leleményekben gazdag forgatókönyvet Lowell Ganz és Babaloo Mandel jegyzi.

Addig is, míg Affleck eldönti, hogy melyik szerepet játssza el legközelebb, négy filmje kerül mozikba. Ebből kettőt menyasszonyával, Jennifer Lopezzel készített (a Gigli július 30-ától, a Jersey Girl pedig februártól látható Amerikában), egyet John Woo világhírű rendezővel (a Paycheck karácsonykor kerül vászonra); egyet pedig Christina Applegate-tel (a Surviving Christmas megelőzi a karácsonyi szezont: novemberben tartja premierjét). (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?