Ez az oka annak, hogy Emma Watson felhagy a színészkedéssel

A színésznő utoljára a 2019-ben megjelent Kisasszonyok című filmben szerepelt.

A 33 éves színésznő mindössze 11 éves volt, amikor a Harry Potter és a bölcsek köve című filmnek köszönhetően hírnévre tett szert. Watson azonban kevés szerepet vállalt az elmúlt években – utoljára a 2019-ben megjelent Kisasszonyokban láthattuk.

A Financial Times azon kérdésére, hogy miért hagyott fel a színészettel, Watson ezt válaszolta: „Azt hiszem, egy kicsit ketrecbe zárva éreztem magam. Amit igazán nehéznek találtam, az az volt, hogy ki kellett mennem és el kellett adnom valamit, ami felett valójában nem sok kontrollom volt. Boldogan várok a következő jó dologra. Szeretem, amit csinálok, főleg úgy, hogy nem kell több darabra, arcra és személyiségre törnöm. Nem akarok többet robotmódban üzemelni.”

A színésznő még nem hagyott fel teljesen a színészettel, hiszen most is részese egy anonim projektnek, így valószínűleg még viszontlátjuk a mozivásznon.

(refresher.hu, cszs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?