Berryt megerőszakolják

Halle Berry legközelebb Bond-lányként látható a vásznon, de már befejezte az X-Men 2 forgatását is. Nemrég pedig szerződést írt alá legújabb filmjére, melyben egy megerőszakolt nőt alakít majd. Az October Squall című produkció egy igaz történetet dolgoz fel.

# Halle Berry legközelebb Bond-lányként látható a vásznon, de már befejezte az X-Men 2 forgatását is. Nemrég pedig szerződést írt alá legújabb filmjére, melyben egy megerőszakolt nőt alakít majd. Az October Squall című produkció egy igaz történetet dolgoz fel. Halle Berry választásán sokan csodálkoztak, amikor friss Oscar-díjával elvállalta a legújabb Bond-lány szerepét. Színészi kihívás szempontjából Jinx szerepe valóban nem egyenrangú a díjazott Monsters Ball Leticiájával, ám Berry szeret néha lazítani. A Die Another Day című Bond-epizód után ismét egy kommersz film, az X-Men 2 következett, melynek forgatása nemrég ért véget. És – úgy tűnik – most érkezett el az idő arra, hogy Berry ismét emberpróbáló feladatra vállalkozzon. A napokban írt alá szerződést új filmjére, melyben egy megerőszakolt nőt játszik majd. Az October Squall hősnője teherbe esik támadójától, és úgy dönt, megszüli a gyereket. A film története valós eseményt mesél el. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?